Skip to content

Hate mail

03/03/2009
tags:

Articol mutat definitiv aici: Hate mail

Reclame
16 comentarii
 1. 03/03/2009 9:05 pm

  Vezi ce patesti „stimate Daniil”????? Te-au cuprins si pe tine pacatul mîniei, al dusmaniei si urii, deci este clar opera necuratului. sufletul tau a fost pîngărit. 😐
  Ar trebui ca in bunatatea ta sa-l ierţi pe păcătosul Vorphalack si nu sa-l blamezi, caci el este cel care va merge in Rai, dupa cum spun carţile sfinte învelite în piele argăsită de capră: „Fericiţi cei săraci cu duhul caci a lor va fi imparatia cerurilor”.
  Leapada repede pacatul mîniei din sufletul tau caci altfel anatema te asteapta iar fanii/enoriasii nu te vor ierta nici ei. :wacko:

  • 03/03/2009 9:27 pm

   Nu te lasa smintit de tonul mai aspru al acestui post, fiule. El a fost scris asa nu cu manie, dusmanie sau ura ci cu drag si-n scop de indrumare pentru oita Domnului Vorphalack. Dupa cum vezi, i-am dat si o mana de ajutor cu screenshot-ul, in cazul in care pierde (Doamne fereste) ce a salvat el in computer, situate in care nu ar mai putea sa si-l afiseze pe orice site.

   Cu alte cuvinte, acest scurt text insotit de imagine nu este nimic altceva decat o mustrare parinteasca insotita de un backup al comentariului neaprobat, intru ajutorarea copilului lui Dumnezeu Vorphalack dar si ca luminare pentru alti buni crestini care se intreaba probabil de ce comentariile lor nu au aparut. Caci nu sunt pe placul Domnului cuvintele spurcate si nici vorbitul in dodii. De aceea a aparut necesitatea exorcizarii nefericitilor posedati de Diavol.

   • ANTIP MARIA permalink
    04/03/2009 4:53 pm

    Chiar nu merita postat un astfel de comentariu ( ma refer la cel al presupusului membru misa , sau poate a adevaratului yoghin (nu se stie niciodata ),astia sunt cam dusi de acasa ) )ar trebui ignorati. :)Indiferenta in fata lor e cea mai dureroasa 🙂

 2. Preacuvioasa Fitzoasa de Bamboo permalink
  03/03/2009 9:24 pm

  Ptiu! Apara si pazeste! Cum poti parinte sa vorbesti asa urat? Si de unde stie parintele Daniil de clitoris?!!!! Clitorisul este al doilea punct de intrare al diavolului in fomeie, dupa anus. Parinte, baga repede niste anafura si acatiste, inainte sa apuci pe calea spre pierzanie!

  • 03/03/2009 9:30 pm

   Adevarat graiesti, fiica mea. De aceea a lasat Cel de Sus dubla penetrare, ca sa nu aiba diavolul pe unde intra in roabele lui. Caci mare este Satana, dar prin dop nu poate trece.

 3. 03/03/2009 9:26 pm

  Ăsta e genul ateu fanatic, la fel de prost ca şi credinciosul fanatic, de orice confesiune.

  Frate Daniil, nu renunţa la limbajul cu har cel cu care ne-ai binecuvântat până acum întru iertarea păcatelor şi mai miluieşte-ne şi pe noi cu dreptele tale învăţături, izvorâte din dreapta lumină a înţelepciunii Tatălui.

 4. Sf.Baudolino permalink
  03/03/2009 9:37 pm

  Bătrîn păcătos şi făţarnic ce-mi eşti!
  Aşadar, te dai pravoslavnic întru smerită cybersmerenie, iar cînd nu te rogi alături de toţi pravoslavnicii să nu vină sfîrşitul lumii (că doară smeriţii susţin că pravoslavnicii susţin că pioşii susţin lumea asta păcătoasă prin rugăciuni non-stop) stai şi citeşti texte nesfinte precum Washington Post? Ai zgîndărit cumva scîrvbavnicii biţi ai Necuratului BBC? Te-ai smintit întru făţarnice scripturi ca cele din New York Times, Le Monde, Le Figaro, The Times şi alte necurăţii care – păcatele mele şi, îndeobşte, ale tale – mai spun şi altele decît prea-sfînta Biblie?

  Necur(t)atule!
  de ce trimiţi un sărac cu duhul la lucrarea diavolească a Satanei capitalist-sioniste din lumea finanţelor mondiale(ca să citez un mare înţelept duhovnic din Moldova, care a spus ceste vorbe de duh în diavoleasca cutie a Necuratului, TV-ul), care este Washington Post??? De http://www.basilica.ro n-ai auzit. ???

  Te conjur în numele Domnului Dumnezeului Tău să te pocăieşti făcând de 10 ori întru oglinda păcatului crucea papistaşă, iar apoi de alte 10 ori dreapta cruce a drept-credincioşilor de cîte ori treci prin faţa unei biserici în RATB. Vei vedea mulţi adevăraţi curăţiţi pravoslavnici şi pravoslavnice care aşa-şi arată dreapta credinţă din suflet. Aşa să faci, ipochimen ipomac ipopiper şi ipocoriandru!

  Amin.

  Cu duh de iertare,
  mărturisitor exhaustiv întru dreptele scripturi,
  Sf.Baudolino

 5. 03/03/2009 11:11 pm

  Sinte parinte Daniil, exact cum Mantuitorul nostru a zis „Iarta-i, tata, ca nu stiu ce fac !”, la fel iti zic si eu. Iarta-l parinte, ca nu stie ce zice, mintea-i este umbrita de pasaje pornografice, sufletu-i spalat cu Biblie invelita in piele de porc si d-asta a reactionat asa.

  • 03/03/2009 11:29 pm

   Ai dreptate fiule, cred ca de la invelitoarea din piele de porc i se trage. Asa patesc toti cei care cumpara produse chinezesti, special facute sa sminteasca omul.

 6. iulyk permalink
  03/03/2009 11:13 pm

  Imi place cum scrii!:)) Keep going „parinte” Daniil!

 7. 04/03/2009 9:21 am

  Hahaha! M-a amuzat acest articol 🙂

  Sunt foarte multi dobitoci precum „Vorphalack”. Binenteles ca poti sa nu fii de acord cu o opinie si ca poti sa aduci argumente „contra”, dar cand te „p!sh” pe interlocuitor din cauza asta, inseamna ca de fapt te „p!sh” pe tine insuti.

 8. Iliuta permalink
  04/03/2009 9:36 am

  Parinte, Teodoret n-a fost preot in Antiohia ci episcop in Cir, zile lungi sa aiba si slujbe asemenea.

 9. 04/03/2009 9:05 pm

  😆

  am dat de blogul tău. e foarte bună ideea! 😀

  am să citesc mai mult când o să am timp, poate te şi bag la blogroll părinte! 😀

 10. Ateu permalink
  05/03/2009 12:47 pm

  Lumea evolueaza… citeste si se documenteaza. Va tremura dosul si va simtiti amenintati de faptul ca s-ar putea intr-un viitor sa ramaneti fara obiectul muncii : acela de a umbla cu mana intinsa dupa bani! Stiu… tre` sa traiti si voi… dar pt mine nu sunteti decat niste sarlatani legali…deocamdata. Altfel nu-mi explic cum un popa are darul de a „calauzi turma”, pe baza unui examen de admitere!?!(si pile?!?) DA!!!Acestia sunt cei haruiti sa te abureasca sa scoti singur din buzunarul tau banii munciti de tine sa-si cumpere ei masini de cocalari si vile cu piscine! Inventati ‘minuni’ si cei „saraci cu duhul” le-nghit si-si fac cruce calcandu-se in picioare sa atinga nush ce borcan cu resturi sau icoana lacrimand. Patetic! Ma mir ca mai sunt atatia creduli pe lumea asta… dar ce sa faci, mintea lor se odihneste intru eternitate…
  PS : 2 intrebari
  1.Cand a fost stabilita ziua nasterii domnului? De ce atunci?
  2.De ce nu se dau publicitatii documentele secrete de la Vatican, Alexandria? Ce ascundeti?
  PS 2 : Sa nu-mi spui „fiule” ca-s al mamei si al tatalui…

  May the force be with you

  • raluca permalink
   05/03/2009 1:41 pm

   @Ateu: Esti robul Domnului, o oaie ratacita printre lupi. Dumnezeu ne iubeste pe toti, si ne vrea in Rai, pentru fericire vesnica. Roaga-te si tine post! Asa sa te ajute Bunul Dumnezeu! Amin.

   PS: Daca doresti, putem sa ne rugam impreuna, de mana, fara haine, in fata Domnului, pentru ca fata de El, nu avem nimic ce ascunde.

   • 05/03/2009 1:43 pm

    O puneti de-o spirala !!!! :X :X :X

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: