Skip to content

Nu dragoste, ci frica

05/03/2009
Articol mutat definitv aici: Nu dragoste, ci frica
Anunțuri
68 comentarii
 1. raluca permalink
  05/03/2009 11:02 pm

  Sfantul Preaferectus Ionanian Dalafund spunea:
  „In frica noastra, Dumnezeu ne da dragostea Sa.”

  Calatoria spre Rai incepe cu primul pas… iar FRICA e primul pas…

  • asra'el permalink
   06/03/2009 4:27 pm

   Frica e dumnezeul vostru… cind va trece, omoriti in numele „lui”.

   FRÍCĂ, (rar) frici, s.f. Stare de adâncă nelinişte şi tulburare, provocată de un pericol real sau imaginar; lipsă de curaj, teamă, înfricoşare. ♢ Loc. adj. Fără frică = neînfricat; curajos. ♢ Loc. adv. Cu frică = cu teamă, temându-se. Fără (nici o) frică = cu curaj. Nici de frică = nicidecum, deloc, o dată cu capul. ♢ Expr. A băga (cuiva) frica în oase = a înfricoşa (pe cineva). A duce frica cuiva (sau a ceva) = a) a-i fi teamă de cineva sau de ceva; b) a-i fi teamă să nu i se întâmple cuiva ceva rău. A fi cu frica în spate (sau în sân) = a fi într-o continuă stare de nelinişte, de teamă. A şti de frica cuiva = a asculta pe cineva, fiindu-i frică de el. – Cf. gr. p h r i k ē.
   Sursa: DEX ’98 | http://dexonline.ro/search.php?cuv=frica

   • raluca permalink
    06/03/2009 4:34 pm

    Frica ne apropie de Dumnezeu, de cele Sfinte si Pure. Daca Dumnezeu ne cere sa aducem un om pe calea Lui, vom face tot ce trebuie, din voia Sa, pentru slava Sa.
    Te rog sa vii pe la bisericile noastre, si sa te rogi. Dar, sa fie ruga curata, fara ascunzisuri. Dumnezeu te va asculta, iar daca pui si ceva banuti in cutia milei, rasplata va fi si mai mare.
    Asa te vei convinge ca Dumnezeu exista, e bun si darnic.
    Fii darnic cu oamenii, cu Biserica, prin cutia milei, si Domnu’ te va rasplati insutit.

 2. 05/03/2009 11:03 pm

  Din fericire pentru seminţia umană necredincioşii cu asemenea apucături necurate se gasesc in marea majoritate doar la noi în ţară. Şi raportat la numarul credincioşilor fără asemenea apucături cel al nevrednicilor este covîrşitor.
  Din acest motiv aş propune modificare sistemului de punctaj deoarece nu-i este uşor unui creştin tru de la noi să lupte cu atîta puhoi de păgîni.
  Bonus aş propune acordarea unui wild card la intrarea in Rai celui care va reusi sa convinga un politician sa declare toate minciunile spuse in timpul mandatului. 😐

 3. Buuuff permalink
  05/03/2009 11:04 pm

  dar atunci cand mai multi oameni se invata reciproc frica de Dumnezeu ? (precum ecleziasticele meciuri de fotbal). Sau palma primita la coada la care ai stat, creeaza obrazului stang o atractie puternica din partea crestinului pe care il educi. Ar trebui sa ne oprim candva ?

 4. 05/03/2009 11:23 pm

  Păcătos bătrîn ce-mi eşti!

  Ţi-a furat Satana minţile, de nu înveţi creştinul adevărata şi dreapta cale de însămînţare a fricii de Domnul Dumnezeul nostru în conştiinţa publică, în spaţiul social şi, ultimamemnte, în sufletul mioritic.

  Adevăr grăiesc cînd spun că există căi mai subtile şi mai eficace pentru aceasta, iar oile Domnului mîntui-se-vor de păcate şi vor prinde frică de Dumnezeu.

  De exemplu:
  – Fă să sune tare mobilul cu sonerii cu manele în timpul sfintei liturghii. Atunci vei fi pus la încercare dreapta credinţă a enoriaşilor, care vor oscila între „vremea de trecere” spre curăţie spirituală şi „vremea de petrecere”, atît de dragă lor, cu Ady de Vito, Sorinel Puştiu’ şi alţi drepţi. Chiar aşa, pe cînd vom avea în calendar Sf. Adrian de la Vîlcea, că e penurie de sfinţi români? Revenind, cu un astfel de test ai putea face cîntăreţii din strană să spună pe glasul V „am mulţi bani în buzunare, mai mulţi decît fondul PHARE” sau „fetiţele să joace, că le fac ce-mi place”. Enoriaşii vor trece testul, pentru că au îmbinatul necesarul cu plăcutul, iar tu ai puncte bune la Judeţul de Apoi. Iar la următoarea liturghie vor veni mult mai mulţi, auzind că se cîntă manele polifonic, în cîntările Triodului.

  – Dă o alarmă cu bombă la o şcoală în timpul orelor de religie, din ce în ce mai puţin facultative (slavă Domnului, am auzit şi că nu prea se mai predă diavoleasca teorie a lui Darwin!). Mieii lui Hristos vor fi puşi atunci la încercare. Să se teamă că Dumnezeu îi pedepseşte cu o ameninţare teroristă pentru că au mestecat gumă în timpul orelor, sau să aibă credinţă că e doar o alarmă falsă şi să-şi vadă de „de ce trebuie să credem fără să cercetăm?”? Dacă repeţi exerciţiul, vei sădi în adevăr frica de Dumnezeu încă din pruncie, iar copilul va deveni un drept ortodox.

  – Aprinde-ţi o iarba dracului într-un restaurant de vegans-stîngişti-corporatişti-antifumători trendy şi începe să vorbeşti despre plăcerea unei fleici în sînge, despre sacrificarea mielului în Templul din Ierusalim şi despre ţigara de după. Martiriul – o consecinţă firească a unui astfel de demers, dincolo de punctele adăugate la Statistica de Apoi, îi va împinge pe pioşii voit-postitori şi mi mult întru post şi rugăciune: „Doamne, nu ne mai trimite astfel de…astfel de… pe cap!” În acest fel le vei sădi teama că Dumnezeu va mai trimite un martir care să-i ftă la icre cu ce le provoacă repulsia magna – implicit, frica de Dumnezeu.

  – Du-te în Templul Satanei, la hypermarket, în veşmintele tale obişnuite de pravoslavnic, şi dărîmă, la raionul „produse de post” cutiile cu soia şi pate vegetal, cum a făcut Domnul nostru Iisus la intrarea în Ierusalim. Vei pune astfel la încercare atît pulanele agenţilor de pază, şi ei nişte oameni cu nevoie de frică de Dumnezeu, cît şi cîrdul de babe pravoslavnice care sunt ispitite să păcătuiască luîndu-şi produse ambalate de post. În timp ce te saltă gărzile, explică-le cuvintele sf. Andrei Criteanul şi ale cuviosului Proclu de la Neamţ despre adevăratele virtuţi ale postului, să-şi facă acasă mazărea cu făină, rugîndu-se, iară nu să dea bani satanei pe produse preambalate. Banii să-i dea, cum e firesc, la Biserică.

  …iar sugestiile ar putea continua. Aşadar, pocăieşte-te, smintitule, şi dacă tot ţi-au dat Dumnezeu şi Maica Precistă ‘jde mii de conexiuni, spune Adevărul drept-credincioşilor care-ţi cer sfatul. Fii terrortodox, fii Căpitanul nostru întru dreapta credinţă. Nu zgîria maşina, sparge farul!

 5. 05/03/2009 11:31 pm

  Multa dreptate ai, sfinte Baudolino. Purced sa-mi fac un ceai de post, sa cuget la dreptele tale invataturi si sa iau la bataie homosexualul legat de crucea din curte (am dezlegat calugarul programator, caci a promis sa faca wallpapere noi)

  • 05/03/2009 11:42 pm

   În sfîrşit te căieşti, bătrîne Daniil. Căci bine spui, să mîntuieşti păcătosul pidosnic cu infinite scatoalce, căci Sf. Bătaie e ruptă din rai. Bătînd un homosexual cu dreaptă samavolnicie, pentru fiecare pumn scapi şi citirea unui canon în Post, iar pentru fiecare şut în cele dureroase părţi ţi se va da un acatist la Mînăstirile Cocoşu, Tismana şi Horezu. Căci aşa devii drept credincios, arătînd Calea, Adevărul şi Dreptatea cu suferinţă. Cînd te vei fi mîntuit de păcatele vieţii, te aştept la extrema dreaptă a Fiului, care e la dreapta Tatălui, la o sfîntă bere din malţ de pe ogoarele cezareei şi hamei din grădina Ghetsimani.

   Amin. Continuă pocăinţa!

 6. raluca permalink
  05/03/2009 11:52 pm

  – Foloseste caietul de desen al copilului vecinului pentru a desena scene din Apocalipsa. Cu cat e mai mult ros pe foaie, cu atat mai bine.
  „Cum focul arde carnea de pe oase, asa va arde si sufletul pacatosului in pacatele sale.”
  Acesta e mesajul pe care mintea copilului, ca o plastilina moale, trebuie sa il priceapa. Nu e timp de pierdut! Daca nu o faceti, atunci vine Diavolul si isi baga coada, iar odrasla e pierduta.

  – Sex-shopurile sunt intrarile de pe Pamant, in Gura Iadului. Imprumuta benzina, sau orice alt lichid inflamabil, si arunca pe magazinele dracului, apoi aprinde-le.
  „Tatal de Sus: Si asa mare lumina am vazut din Cer, si m-am bucurat de fanii mei care ard Gurile Iadului” – scrierile sfinte
  Acest lucru se face in straie negre, de calugar/calugarita sa sperie si pompierii.

  PS: Minunatia ta, parinte preasucit Daniil, te rog, pe coji de nuca, sa scrii si un articol despre cum a ramas Maria insarcinata cu limbricul sfant. Pentru ca multa lume nu da crezare, si se indeparteaza de Domnu’. Eu am balada spermatozoidului divin, dar nu stiu daca e sfintita.

  • 05/03/2009 11:56 pm

   „Eu am balada spermatozoidului divin, dar nu stiu daca e sfintita.”

   Te rugam impartaseste-ne-o si noua in format Mp3. 😐

   • raluca permalink
    05/03/2009 11:59 pm

    Doar in format text o am. Pana nu primesc aprobarea de Sus, nu o pot arata ochilor vostri, pentru ca v-ati sminti.

   • 06/03/2009 12:10 am

    Pai asta e dovada credintei adevarate. Să luăm cunoştinţă în timpul vieţii de toate lucrurile pamînteşti dar totusi sufletul nostru să nu se lase amăgit de ispitele necuratului şi să rămînă curat.
    😐

 7. 06/03/2009 3:50 am

  Neatza parinte.Gluma glumă, oameni buni , dar avem un foarte mare adevar, trebuia boldat deoarece reflecta in mod direct realitatea cotidiana : „pentru fiecare în parte poţi aduce pe lume un copil de care să aibă grijă statul, că tu nu ai ce-i pune în farfurie.” . Asta apropo de egalitatea in care ne scaldam la nastere, unii prin cartoane , altii in matase.Initiativa si abordarea sunt fara precedent dar trebuie sa remarcam substraturile , realitatile si sagetile trimise la ţintă.Ironia e doar un mod de a îmbraca adevaruri grele , adevaruri pe care nu le putem comenta fara a fi catalogati in fel si chip.Sa profitam la maxim de invataturile parintelui si sa purtam discutii nu doar aici pe blog.Nu priviti ca bancuri sau glume , nu fiți superficiali , aici e un bagaj de cunostințe puse pe tava ca la carte.Câți dintre voi au studiat site-urile prezentate ca dovezi aici ?Câți dintre voi a citit si remarcat pasajele din Biblie precizate de prea bunul nostru parinte?
  Sa le primim , sa le cinstim si sa le impartasim apropiatilor, acelora care merita si care nu vor isca istericale .
  O intrebare putin deplasata, dar totusi pe aici se invarte : Unde a fost cel ce trebuia sa fie pretutindeni in 6 si 9 august 1945 cand la Hiroshima au murit 140.000 de mii de oameni si 80.000 la Nagasaki? Facand o analogie la surubelnita de mai sus , de ce nu a existat acolo o mana care sa prinda „Little Boy” si ” Fat Man ” inainte de deschiderea portilor iadului ?
  Asa e omu , cand murim pe rand , plangem si urlam , blestemam si acuzam.Cand e vorba de zecile de milioane morti acum 50 de ani , ce mai conteaza, au fost eroi si punct( . )( . ).Ce a vrut nebunu ala de H sa distruga si de ce?Parinte am o rugaminte. As vrea sa stiu daca se poate de ce se spune ca „Jidanii conduc lumea ” mai exact ? Inteleg ca au manevrat banii de pe vremea templierilor parca, ma rog , dar totusi in 2009 de ce predomina vorba asta? Sper ca nu am rostit faradelegi , e tarziu .

  • Andreiutza permalink
   06/03/2009 11:02 am

   Io am „studiat” ieri sfaturiortodoxe.ro timp de vreo ora si mi-a ajuns pentru ceva saptamani bune. De fapt, propun acest site ca test pentru verificarea rezistentei la depresie – cine reuseste sa treaca de o ora fara sa simta c-o ia razna, e tare.

   In schimb, pomelnice.ro e de coma. Mai prezinta si avantajul, daca esti acasa cind ii dai drumul, de a induce in eroare vecinele pensionare cum ca asculti radio Trinitas. Pre carele numai cind dau cu aspiratorul duminica il trec pe frecventa. Asta ca sa linistesc vecina care mi-a batut in usa sa-mi spuna ca pacatuiesc – iaca, aspiratorul meu se „sfinteste” cu trinitas, ea de ce nu era la biserica duminica din zori si pina-n amiaza? 😀

 8. 06/03/2009 3:58 am

  Şi flotele puternice ş-armatele făloase,
  Coroanele ce regii le pun pe fruntea lor,
  Ş-acele milioane, ce în grămezi luxoase
  Sunt strânse la bogatul, pe cel sărac apasă,
  Şi-s supte din sudoarea prostitului popor.

  Religia – o frază de dânşii inventată
  Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,
  Căci de-ar lipsi din inimi speranţa de răsplată,
  După ce-amar muncirăţi mizeri viaţa toată,
  Aţi mai purta osânda ca vita de la plug?

  Cu umbre, care nu sunt, v-a-ntunecat vederea
  Şi v-a făcut să credeţi că veţi fi răsplătiţi…
  Nu! moartea cu viaţa a stins toată plăcerea –
  Cel ce în astă lume a dus numai durerea
  Nimic n-are dincolo, căci morţi sunt cei muriţi.

  De ce să fiţi voi sclavii milioanelor nefaste,
  Voi, ce din munca voastră abia puteţi trăi?
  De ce boala şi moartea să fie partea voastră,
  Când ei în bogăţia cea splendidă şi vastă
  Petrec ca şi în ceruri, n-au timp nici de-a muri?

  Va las pe voi sa realizati cine a scris aceste versuri , mai puternice decat orice invatatura.
  Inchid cu urmatoarele :

  Atunci când după moarte răsplată nu v-aşteaptă,
  Faceţi ca-n astă lume să aibă parte dreaptă,
  Egală fiecare, şi să trăim ca fraţi!

  Gata parinte , o noapte frumoasa la toata lumea .

 9. Che Gueiarna permalink
  06/03/2009 8:58 am

  Preasfinte,

  In nimicnicia mea indraznesc sa propun sa incepem aceasta educatie crestina chiar cu copiii nostri (cei nascuti, nu cei loviti cu capsorul de faianta din baie). Copilul nu este pur… Indraznesc sa spun asta pentru ca el provine din placerea orgasmului, a sexului… Deci ideal ar fi sa facem copii prin masturbare (evident, cu gandul la Domnul nostru, conform celor spuse de sfintia ta), iar femeia sa foloseasca rezultatul (ceea ce nu am dat bisericii in flaconas) pentru procreare.
  Frica de pedeapsa Domnului poate fi insuflata micutilor prin pilde biblice, dar mai simplu pentru mintile lor inca inchise in fata invataturilor Sf. Scripturi.
  Propun povestirile lui Ion Creanga. Evident, ‘Capra cu trei iezi’ (cu numele schimbat in ‘Pastorul cu trei miei’), in care se poate povesti tanarului necopt cum ca lupul reprezinta pe Satana (Doamne fereste), Pastorul este Domnul nostru luminat, iar mieii pe fiii Domnului.
  Astfel, cred ca influenta peretilor manjiti de sange, a capetelor ranjite la fereastra (dupa cum spunea sf. parinte Ion Creanga) va fi mult mai mare asupra tinerilor decat scenele din Apocalipsa.
  Apocalipsa ar trebui sa urmeze acestui Sfant Warm-up, evident, fara a uita de rugaciunea si mataniile pe coji de nuca si bataia cu nuiele din sfantul maslin…
  Indreapta-ma daca gresesc, prea-sfinte!

  Amin! o, acizi!

 10. 06/03/2009 9:19 am

  Preafericit parinte Daniil Pravoslavnic, toti am auzit intr-un fel sau altul de o sarbatoare care se apropie cu pasi repezi. 8 Martie – Ziua femeii se intituleaza aceasta sarbatoare. In mod normal ca orice bun crestin ortodox am fugit repede in sufragerie si am pus mana pe Calendarul Ortodox pentru ca eram confuz cum de nu retin o asemnea sarbatoare data de bunul nostru Dumnezeu.(pentru cei care nu au, si ar trebui sa aiba acest instrument nepretios puteti folosi CALENDAR ORTODOX pana il puteti procura pe cel tiparit si sfintit.) Luand in mana calendarul si cercetand-ul atent nu am gasit nici o srbatoare cu referire la ziua femeii in data de 8 Martie, asa ca am purces a folosi internetul(da stiu proprietate a Satanei) cu mare atentie de a nu cadea in pacat si a-mi pastra mintea, sufletul si trupul curat in timp ce navigam. Cautand haotic informatii despre aceasta sarbatoare am dat de un loc frecventat de femei nu tocamai cu frica de bunul Dumenezeu, in care chiar la inceput era o scurta explicatie despre aceasta sarbatoare:

  „8 Martie, Ziua Femeii, Ziua Mamei – in esenta, ziua feminitatii si a maternitatii – simboluri eterne a unei lumi perpetue. Totusi, aceasta zi nu a fost selebrata de la inceputuri. Ea s-a impamantenit de cand femeile si-au dat seama de drepturile lor si de faptul ca si ele pot fi parti active la viata sociala si nu numai. Nu incercam sa facem o distinctive intre sexe, in fond parafrazand un citat celebru, in relatia dintre femeie si barbat, femeia nu este inferioara acestuia, nici superioara, cat despre egalitate, nici nu poate fi vorba…”

  Dupa cele citite am ramas uluit si am fugit repede sa caut sfat si indrumare divina de la dumneavoastra.
  In primul rand as dori(am dori, ca probabil multi buni crestini sunt in aceeasi situatie) sa stim care este pozitia dumneavoastra despre aceasta „sarbatoare” si cum ar trebui sa ne pregatim ca sa trecem peste aceasta grea incercare, data probabil de bunul Dumnezeu sa ne testeze credinta. Probabil ar fi intelept din partea dumneavoastra sa ne lasti niste scrieri, un mic ghid de comportare / pregatire la ceea ce are sa fie in data de 8 Martie.

  • Che Gueiarna permalink
   06/03/2009 11:58 am

   Prea-cucernice Spaima Carpatina… ceea ce remarc in primul rand este faptul ca articolul este scris de pagani netematori de pedepsele ce pot veni de Sus la incalcarea regulilor Sf. Gramatici. Citez: „simboluri eterne a unei lumi perpetue”, „nu a fost selebrata”, „sa facem o distinctive intre sexe”.
   Si remarca facuta de sfintia ta este tare buna, cuviosule Spaima… 8 Martie serbat ca zi a femeii? Blasfemie, fratilor, blasfemie! In sfanta zi de Duminica, mai ales cand il sarbatorim pe Cuv. Teofilact Marturisitorul? Piei, Satana!

   Amin! o, acizi!

  • Zaharia permalink
   06/03/2009 9:25 pm

   Parinte Daniil, dupa cum a mentionat si prea-credinciosul Spaima din Carpati, cred ca ar trebui neaparat abordat subiectul 8 Martie caci multi asa zis crestini sunt influentati de filozofiile satanice din lumea in care traim si nu mai tin la Cuvantul Domnului ca odinioara. Cred ca ar fi buna o aducere aminte a rostului femeii in aceasta lume. Sa-mi fie cu iertare ca un neinvatat ca mine in cele Sfinte sugereaza o posibila abordare si daca gresesc va rog Prea-cucernice Parinte Daniil sa imi iertati indrazneala. Luand in considerare cum au procedat Sfintii Parinti cand au fixat data Sf. Craciun, aducand la Hristos in masa paganii inchinatori la diavol, am putea lasa crestinii ortodocsi sa tina sarbatoarea de 8 Martie ca si ceilalti, dar ei sa serbeze doar ziua mamei, nu a tuturor femeilor, caci este scris – femeia se va mantui prin nastere de prunci. Cu cat mai multi cu atat mai bine! (ar trebui adaugat un PS la acest post pentru femei, ma intreb cate puncte primeste o femeie pt. nasterea unui prunc) Aceasta abordare nu numai ca va desfiinta o sarbatoare pagana care sustine niste drepturi nedate de bunul Dumnezeu femeilor, ba mai mult cu timpul femeile romance se vor intoarce la adevarata credinta, se vor cai, si vor redeveni smerite ca alta data, intelegand voia Domnului pentru ele.

   Am observat ca fii Satanei sunt din ce in ce mai activi, trebuie sa combatem si noi cu cel putin acelasi zel caci sigur vom birui prin puterea Domnului. Iata, ce am citit astazi si m-am cutremurat: http://romania.indymedia.org/ro/2009/03/3034.shtml

 11. 06/03/2009 9:41 am

  Înţeleg atitudinea de respingere faţă de spurcăciunile care sunt în mijlocul poporului nostru însă nu ştiu că metodele tale încărcate cu ironie sunt biblice – eu nu cred că Dumnezeu vreodată sau Iisus Hristos a transmis astfel de metode ucenicilor săi pentru a duce Evanghelia sau pentru a „instala” frica de Dumnezeu în oameni. Frica de Dumnezeu este rezultatul unei inimi schimbate de Dumnezeu şi vine inevitabil – nicidecum nu se instalează 🙂

 12. 06/03/2009 10:55 am

  Ai uitat de emo. Daca salvezi un emo ai facut biscuitele.

 13. 06/03/2009 11:32 am

  Parinte, da’ cu budistii ce-i de facut? Pentru ei nu se dau puncte?

 14. 06/03/2009 11:48 am

  draga Daniil,

  Te rog pios sa ma ajuti intr-o problema importanta.
  Vreau sa-mi caut un crestin cu care sa merg la liturghie, numai ca nu ma dumiresc pe urmatorul site, care ar fi potrivit, am mari dubii la ecumenism.
  http://www.cetatea-crestina.org/cgi-bin/familia/cautare.pl

  as indrazni sa-ti cer un post in care sa ma ajuti.
  multumesc si doamne ajuta!

  • Che Gueiarna permalink
   06/03/2009 12:02 pm

   Imi permit sa intervin, copila… Cu un citat din site-ul indicat de tine:
   „Casatoriile, nu mai vorbim, se fac de-a valma, fetele pentru un ghiul, un inel, leaga prietenie cu negri, finlandezi, arabi si se casatoresc cu ei. Am primit deunazi un grup de tineri la chilie si m-au surprins cei doi negri care ii insoteau. Insa ei erau asa de deprinsi, obisnuiti unii cu altii, incat m-am mirat foarte tare, fiindca cei doi aveau prietene romance, probabil se vor casatori. Ei bine, dragii mei, aceste legaturi biologice care se nasc in cadrul natiunii noastre nu ne mai dau voie sa vorbim de prestigiu. Unde mai este prestigiul de crestin ortodox, unde mai este prestigiul smereniei, unde mai este caracterul de demnitate si de omenie romaneasca?”

   Nu vreau decat sa repet ultima fraza, fara a comenta in plus: „Unde mai este prestigiul de crestin ortodox, unde mai este prestigiul smereniei, unde mai este caracterul de demnitate si de omenie romaneasca?”

   Amin! o, acizi!

   • Andreiutza permalink
    06/03/2009 12:30 pm

    la astfel de citate merita precizat si autorul : Pr. Iustin Parvu

    carele multe altele mai zice
    http://www.calauzaortodoxa.ro/mari-duhovnici/cine-tine-ortodoxia-romaneasca-interviu-cu-parintele-iustin-parvu/

    „Nu vedeţi că acum fac experimente pe noi cu vaccinul Gardasil…, despre care se spune că ar avea drept efect sterilizarea…

    – Experienţele care se fac pe noi, încât au ajuns să ucidă şi tineretul şi copiii aceştia, sunt asemenea experimentelor iudaice făcute pe poporul evreu. Nu vedeţi cu câtă ură s-au pornit asupra pruncilor noştri? Întocmai ca la Naşterea Mântuitorului când iudeii căutau să-L ucidă pe Hristos şi au omorât atâţia prunci nevinovaţi; îl luau de la pieptul mamei lor, îl treceau pe sub sabie fără pic de milă, şi asta numai pentru ura şi mânia lor împotriva lui Hristos. Astăzi asistăm la acelaşi fenomen. Distrug viţa română din pântece, să nu cumva să se mai perpetueze ortodoxia în lume.”

   • Buuuff permalink
    06/03/2009 12:39 pm

    Ma tot intreb unde e educatia ta ‘crestina’ :P. Pana si un copil de 5 ani (crestin, desigur) stie definitia crestinului adevarat: alb si ortodox. Apoi demonii vin in toate gradele si infatisarile posibile: albi dar de alta credinta(atei), negrii ortodocsi (pentru a ‘corupe’ femeile crestine), si negrii de alta credinta (pentru a ‘corupe’ restul femeilor). :O 😮 woo woo !! – ma si duc, pana nu fac spume.
    Ce nu am inteles totusi e faza cu finlandezii :)) ..care e problema cu ei ?

    • Andreiutza permalink
     06/03/2009 1:08 pm

     sunt protestanti.

     si probabil i-or fi trecut citiva prin manastire si i-or ramas in cap. generic.

 15. 06/03/2009 12:04 pm

  Oricum, multumita invataturilor tale, am aflat ce faceam rau.
  D-zeu si sexul sunt incompatibili 😥
  Te rog sa nu iei cererea mea in desert!

  • 06/03/2009 12:13 pm

   Sexul serveste la propasirea neamului romanesc, deci ar trebui practicat de minim 2 ori in viata (pt 2 copii – desigur daca rezulta 2 din prima incercare, practicarea poate fi oprita aici).

   • 06/03/2009 12:15 pm

    Eu il foloseam sa-mi regasesc evlavia, pentru momentele in care imi venea sa strig: „oh, duamne!”

    • raluca permalink
     06/03/2009 1:00 pm

     Sexul se face DOAR dupa ce s-a savarsit Sfanta Taina A Cununiei Religioase. Iar ca sa se poata face asa ceva, trebuie ca tinerii sa fie neinceputi, curati ca pruncii in scutece.
     Orgasmul e de la Diavol.
     Sexul este pentru inmultire, si nu trebuie facut din placere, iar orgasmul TREBUIE evitat, pentru ca te sminteste si diminueaza capacitatile fizice si psihice.
     Se stie:
     – femeia se marita cu Hristos, in el, prin el, cu el, sub el.
     – barbatul se insoara cu Maria Fecioara Neinceputa, langa ea, cu ea, pe ea.

    • Che Gueiarna permalink
     06/03/2009 2:12 pm

     Pura copila, strigi „oh, doamne” din evlavie! Gandul iti este la man(t)uitor, la sacrificiul sau pentru mieii Domnului, asa cum imi este si mie, ca oricarui crestin, in momente in care strang substanta alba in flaconas pentru a nu o risipi…
     Oare Sf. Biserica mi-ar ierta lipsa de chibzuinta daca as merge la banca de flaconase (nu este nici asa risipa!, iar banii rezultati i-as imparti… nu, i-as dona cu totul cutiei milei?

     Amin! o, acizi!

 16. cXc permalink
  06/03/2009 1:34 pm

  „…Maria Fecioara Neinceputa…” 😆 that’s rich
  daca o prind cumva pe strada ii dau jos ambalajul si o incep eu… sper sa nu se supere restul barbatilor… 😆

 17. 06/03/2009 3:44 pm

  Merge.
  Dragostea de Dumnezeu vs. frica de Dumnezeu.
  Bine, fie. Aici vă zic.

  În Sfânta zi de paisprezece decembrie, anul Domnului două mii opt, mi-am dat seama brusc şi neavizat (cam cum a fost şi cu Bunavestire) că Iisus se află printre noi, este parte din mine şi, slavă Preamăritului Împărat al tuturor celor văzute şi nevăzute, este şi în multe din dreptcredincioase. Ba chiar şi strâmbcredincioase, necredincioase sau altcredincioase, că şi ele tot de Domnul Dumnezeu au fost înfăptuite. Îndată ce am conştientizat Adevărul, am purces întru botezarea în apele Iordanului, cele primitoare şi calde, care izvorau din Izvorul Sacru al Mariei Magdalena şi care musteau de bunătate şi de credinţă, de nu mai vroiam să plec din acea sfinţire.

  Iată adaptarea revizuită şi adăugită a mărturisirii* pe care am făcut-o într-un alt loc, pe care prefer să nu-l spun, pentru că niciodată nu poţi să ştii prin ce gaură de conexiune la sfântul Internet pândeşte Ucigă-l Toaca şi bagă nişte malware satanist, precum TalpaIadului.hel sau mai ştiu eu ce.

  *Este într-o limbă universală, pentru ca revelaţia să fie cunoscută şi înţeleasă de cât mai multe fiinţe.

  „well,
  it has the ability to defy gravity.
  it literally performs miracles.
  it creates life out of sheer nothingness.
  it goes clinically dead, than it comes back to life.
  the second coming takes a hell of a longer time than the first coming.
  it’s jesus. „

  • Che Gueiarna permalink
   06/03/2009 4:02 pm

   Sfant si pios RESPECT!

   Amin! o, acizi!

 18. Petronela permalink
  06/03/2009 3:53 pm

  Tot blogul e o tampenie….. faceti si voi ceva util ….. sau ce doar atat puteti?
  Tot ce ati facut voi pe blog in primul rand se numeste lipsa de RESPECT…..!!!

  • Sfanta Silviua Cea la Gura Slobozita permalink
   06/03/2009 4:01 pm

   lipsa de rspect este pentru oamenii care nu respecta credinta altuia. PE acest site vad ca toate articolele is pro-crestinism. cine ai fi tu pagano sa vii pe blogul nostru, al preamilosilor si putinfericitilor ?

  • raluca permalink
   06/03/2009 4:26 pm

   Inca un indracit, care trebuie adus pe calea cea dreapta.
   Petronela, lupta cu Diavolul din tine!
   Cele mai puternice arme sunt RUGA si POSTUL (nu pui gura, buzele pe carne de nici un fel, mai ales de barbat – exceptie face Hristos)
   Dumnezeu sa te ajute! Amin.

  • 06/03/2009 7:44 pm

   @Petronela: hai s-o punem de-o orgie pe altar. Eu aduc prezervativele, tu aduci crucile.

 19. mesagerul permalink
  06/03/2009 4:10 pm

  daniile nu credeam sa ai si talentul asta, de a scrie ,si inca asa bine
  foatre tare

 20. 06/03/2009 4:25 pm

  iar practicanţii sadomasochismului ar trebui unşi ca sfinţi părinţi, şi puşi să ţină slujbe „practice” duminică de duminică, pentru că ei au descoperit cea mai nobilă formă de atingere a plăcerii – prin flagelare şi chinuri plăcute Domnului. 😛

 21. 06/03/2009 4:26 pm

  as vrea sati spun cat te iubesc, as vrea sa iti spun ca imi e frica sa citesc..te ador ..P.S Te iubesc

  • 06/03/2009 8:01 pm

   Sper ca il iubesti in adevaratul spirit ortodox, ca pe un adevarat parinte spiritual. 🙂
   Ca altfel sper ca ai citit cum se pedepseste pidosnicia: bataie cu ciomagul din lemn de nuc si cu Biblia invelita in piele argasita de capra, in 24 de serii zilnic X 50 de minute fiecare, cu 10 minute pauza de meditatie intre serii. 😐

 22. 06/03/2009 4:32 pm

  petronela este una din ailante nouă fecioare.
  nu-i nimic. mântuită are să fie şi ea, la un moment dat.

 23. XfStef permalink
  06/03/2009 4:51 pm

  multi pacatosi pe lumea asta, iar eu sunt unul dintre ei, pentru ca prin gand necurat si batjocora diavoleasca fiintez…
  nu ma veti aduce niciodata pe calea cea dreapta !!!

  mai ales pt. ca nu exista o cale „dreapta” daca e sa relationam totul la teoria timp spatiu… la modul in care toata materia se curbeaza in relatie cu timpul in spatiul dat…. >:))

  dar recunosc ca ma duc cu cutiuta la biserica de doua ori pe zic, chiar trei in zilele cu post negru…

  • 06/03/2009 6:33 pm

   Teoria timp-spatiu e o teorie, fiule. Biblia e certitudine, ne vorbeste despre adevaruri, nu teorii. Caci ce poate fi mai adevarat decat inmultirea painilor si a pestilor?

   • raluca permalink
    06/03/2009 6:46 pm

    Multe sunt minunile facute de Hristos, Fiul Tatalui din Cer, cat a stat pe Pamant
    – transformarea apei in vodka
    – invierea lui Lazar
    – vinderea de raceala a unui orb
    – scoaterea dracului dintr-un copac roditor
    si multe, multe altele, de care ne minunam in fiecare zi.

    Si eu am avut parte de mangaierea de Sus, de o minune. De atunci, sunt o roaba unsa bine, ascultatoare in Tatal Ceresc. Ploua intr-o noapte foarte tare, si geamurile din casuta mea erau ude, incat nu se mai vedea nimic. Sfantul Ilie se plimba cu caruta lui prin nori, si sareau scantei din roti incontinuu, iar sunet puternic se auzea.
    M-am rugat sa nu vina iar potopul; m-am rugat cu lacrimi, pana am lesinat. Dimineata, era soare, ciripeau pasaricile de toate culorile (blonde, brunete, roscate), si apele erau retrase sub pamant. Mare mi-a fost uimirea de puterea Celui de Sus.

   • XfStef permalink
    06/03/2009 6:46 pm

    inmultirea virginelor in religia musulmana, dupa cum am mai comentat, 40 de virgine x fiecare musulman = NON :)))

 24. raluca permalink
  06/03/2009 4:54 pm

  Sa ne rugam, pentru mult ii place acest lucru Domnului.
  Pentru atei, sau cei care pun la indoiala scrierile Sfintei Carti Negre: Biblia, recomand sa citeasca:

  „balada spermatozoidului divin”, aprobata B.O.R.

  Intr-un loc de pe pamant
  Unde n-ajunge nici un gand
  Doarme o Marie pe spate
  Si, deodata, se aud soapte:

  – Marie, eu sunt domnu’
  Alfa si omega
  Inceputul si sfarsitul
  Cel care iti deranjeaza somnu’

  – Care domn? Ma stii pe mine?
  Tu esti Ghita, mai vecine?

  – Nu femeie, sunt cel de sus
  Care a facut pamantul si apele
  Oamenii si stelele.

  – Mai… tu esti dus!

  (se aud injuraturi)

  – Trebuie sa-ti spun
  Ca vei naste pe Iisus
  Fiul meu, tatal cel de sus
  Baiat cuminte si bun.

  – Aoleu, dar sunt femeie maritata
  Sotie ascultatoare si nepatata.

  – Femeie, ia aminte si asculta
  Voia mea se va face
  E dupa cum vreau eu si pace!

  – Vai… chiar vrei sa ma lasi cu burta.

  – Vei ramane fecioara
  Curata ca o icoana.

  – Atunci, cum sa-mi faci burtica
  Daca nu tu aia, hutza-hutza, cat de mica?

  – Marie, n-o sa-ti vina sa crezi
  Voi implanta in tine
  O mica minune, pana maine
  Un mic spermatozoid, de nici nu-l vezi.

  – Domnule, acesta e abuz pe fata
  Nici o cina, o invitatie la dans
  O plimbare cu caruta
  O iesire in oras
  Nici macar o hutza-hutza!

  – Marie, trebuie sa fii tare
  Va fi o minune mare
  Lumea te va slavi
  Popii te vor dori.

  – Fie, domnule draga
  Dar sa stii ca nu mai sunt mica fata
  Careia sa-i spui povesti
  S-o duci cu basme, fara sa platesti.
  Acum, spune si mie
  Despre acest copil, despre a lui pruncie
  Despre tineretea sa
  …spune-mi Povestea!

  – Fiul meu, caruia ii vei spune Iisus…

  – Stai asa, domnule draga
  Ma crezi proasta si-ntr-o doaga?
  Eu vreau sa-i spun Marcel…

  – Nu se poate… asta-i nume de purcel.

  – Bine… atunci vreau sa fie fata.

  – Marie, esti incapatanata
  Nu vei naste fata
  Va fi fiul meu Iisus
  Al tatalui, cel de sus.

  – Te dau in judecata
  Pentru ca nu vrei sa-mi faci fata
  Te acuz de agresare psihica
  Constrangere si atentat la pasarica.

  – Marie, fii blestemata
  Nu vei naste nici baiat, nici fata
  Te las sa-ti vezi de viata ta
  Sa o aranjezi cum vei vrea.

  Caut alta Marie
  Careia sa-i spun aceeasi prostie
  Despre spermatozoidul divin
  Si despre mine, catusi de putin.

  Dupa lungi cautari
  De Marii, peste munti si mari
  Spermatozoidul divin si-a gasit un loc
  Si peste noua luni, facu „poc!”

  – Barbate, suna la 112, sa vina salvarea!

  – Femeie, in ce timpuri te crezi
  Sa cautam cativa vecini treji
  Sa-i usureze copilului calea.

  Dupa ore de chin
  Si cateva portii bune de vin
  Maria naste un copil minunat
  Putin cam palid, si dungat.

  – Marie, e baiat!

  – Da, e fiul cel curat!

  – Putin cam palid, ochii verzi
  Seamana leit cu tine, de nu-ti vine sa crezi

  (pauza)

  – Barbate, de ce tot il rotesti
  Si cu ochii nedumeriti il privesti?

  – Caut o bucatica, care sa semene cu mine
  Urechile, nasul, picioarele, sau macar mainile.

  Maria se inrosi, si pleca capul.

  – Marie, te simti bine?
  Ce-ai patit, draga de tine?

  – Barbate, trebuie sa-ti spun ceva
  Ia loc jos, sa nu cazi prea dur
  Mare va fi uimirea ta
  Si ramai asa, sprijinit in … fund.

  Baiatul pe care il privesti
  E fiul domnului, cel de sus
  Pe care il va chema Iisus
  Salvarea lumii din povesti.

  – Marie, ce-ai patit mai fata
  Te-ai imbatat sau esti drogata?
  Care domn, care sus
  Ce nume mai e si asta, Iisus?

  – Domnul cel de sus
  Care a facut cerul si pamantul
  Totul, doar cu gandul
  Peste care, pe noi, oamenii, stapani ne-a pus.

  – Marie, intinde-te usor
  Aseaza-te picior peste picior
  Ia un gat de tuica
  Si sezi binisor.

  – Barbate, ti-am fost ascultatoare
  Inca sunt fata mare
  Si asa voi ramane pana la moarte
  Pentru ca asa mi-a spus domnul, prin soapte.

  (barbatul se facu palid)

  – Barbate, te simti bine?
  Ia un loc, langa mine
  Odihneste-te macar putin
  Si bea o canita cu vin.

  (barbatul e inca incremenit)

  – Marie, ti-am fost fidel
  Am avut grija sa-ti fie cat mai bine
  Ti-am umplut mainile cu bijuterii fine
  Iar tu ma tratezi ca un purcel.

  – Barbate, nu te agita prea tare
  Stai jos, cu burta la soare
  Am sa dau de domnu de sus
  Sa-ti explice ce ti-am spus.

  Da-mi telefonul meu
  Sa-l sun pe acest dumnezeu.

  – Marie, eu nu pot trai asa
  Imi iau traista si plec in lume
  Sa-mi caut o femeie, care mi-o semana
  Si sa uit de al tau nume.

  Barbatul si-a strans cateva lucruri in graba, in cuida
  insistentelor Mariei de a ramane, si a plecat. De atunci,
  nimeni nu mai stie ce s-a intamplat cu acesta.
  Maria a ramas cu povestea sa, pretinzand ca a insamantat-o
  cineva de sus. Unii au crezut-o, si au inceput sa imparta
  povestea ei printre creduli. Maria a ajuns mare VIP, ramanand
  in atentia credulilor multe secole, fiind detronata in prezent
  de alte vipiste, cu povesti mai credibile.

 25. balbeck permalink
  06/03/2009 7:24 pm

  Frica de Dumnezeu e tot aia cu frica de cer sa nu pice?
  ‘Getii nu se tem decat de cer,sa nu cada pe ei.’

  • raluca permalink
   06/03/2009 7:31 pm

   @balbeck :
   Cum sa pice cerul? Nu stii cum e organizata lumea asta. Cred ca mintea ta e smintita, cu ideea ca Pamantul e oarecum sferic, soarele la fel, si se invarte Pamantul in jurul Soarelui.
   Mare blasfemie, si ratacire! Va dati seama ca astfel am ametiti, si am fi aruncati de pe Pamant?
   Multe sunt caile Diavolului pentru a pune stapanire pe noi.

   Acesta e locul in care traim:

   Se poate observa soare, luna, zi, noapte, apa, iad, rai si multe altele.

 26. 06/03/2009 7:44 pm

  articolul asta nu mi-a placut… mi s-a cam facut frica…

  • metalshrine permalink
   21/05/2009 3:24 pm

   Heheeee…asta era si ideea! Deci ai fost patrunsa de taina.
   Acu zi ce meteahna ai ca sa stie parintele cate puncte a strans ca te-a convertit !

 27. 06/03/2009 7:48 pm

  Parinte Daniil, daca aduc pe calea dreapta un ungur homosexual care doreste autonomie, cate puncte primesc?

  • 06/03/2009 8:10 pm

   Primesti maxim si mai ai voie bonus la inca o tragere in aceeasi bani. 🙂

  • 06/03/2009 9:33 pm

   Ungurul e alb sau negru? Ca sa stiu cum calculez.

   • 06/03/2009 10:53 pm

    Pai e alb, in general, dar mai gasesti si cate unu’ negru de suparare ca i s-au rupt ciucurii :).
    Parinte, dar un tigan blond cu ochii albastri, cate puncte valoreaza?

    • 06/03/2009 11:58 pm

     Vreo trei, trei jumate. Ungurul daca-i negru sterge o pagina intreaga (A4) de pacate, scrise cu arial de 10

 28. budhistul permalink
  06/03/2009 8:35 pm

  Esti miezu? Ok. Da-le muie musulmanilor, ia-te de evrei. Crestinii sunt o tinta mult prea usoara, e ca si cum te duci la vanatoare de caprioare cu tancul.

  • raluca permalink
   06/03/2009 9:32 pm

   Lucrarea satrei de draci e in plina desfasurare! O, Eli, de ce ne parasesti?
   Indracitii sunt peste tot, si arunca cuvinte spurcate in fratii si surorile noastre.

   @budhistul: esti impielitat, si gura ta e sub stapanirea Necuratului.
   Trebuie sa te rogi, sa tii post! Cativa bani in cutia milei nu strica, si mare veselie va provoca Domnului.

 29. solo yo permalink
  07/03/2009 12:15 am

  Parinte,am intrat si eu acum in sfanta biserica,si in rugaciune mi-a vorbit Dumnezeu, sa aduc pe calea cea buna si in biserica evident, o enoriasa asa cu moravuri mai usoare, care sa tina posturi si rugaciunii mai ales cu fiii Domnului primesc oare macar jumatate de punct?

  • 07/03/2009 12:22 am

   Da, primesti cate un punct pentru fiecare set de trei fii ai Domnului pe cap de enoriasa pacatoasa.

 30. solo yo permalink
  07/03/2009 4:04 am

  deci da,probabil voi fi incoerent si cu greseli,pentru ca sunt foarte emotionat, am descoperit lumina dupa ce 27 de ani am umblat in intuneric si de cateva ore o tin in rugaciuni si vars lacrimi amare rugativ-a pentru sufletul meu si ce trebuie sa fac pentru a fi mantuit?vreau sa scap de satanaaaaaaa

  • 07/03/2009 4:09 am

   E foarte simlu. Du-te si baga 500 de E in cutia milei pentru fiecare pacat pe care constientizezi ca l-ai facut si vei fi absolvit in totalitate.
   Si ca o masura de precautie poti baga in avans 500 de E pt. fiecare pacat pe care crezi ca-l vei face, asa ca masura de prevedere, sa fii acoperit si pe viitor. Asa vei putea sa mai calci strimb fara nici o grija si pe viitor. Că părintii de la biserici sînt foarte buni si daca vad ca esti un ortodox adevarat care contribuie la bunastarea bisericii noastre crestine şi se vor ruga in continuu pentru tine iar pacatele tale vor fi iertate. 😐 😐 😐

 31. 07/03/2009 6:34 pm

  inca un mod de instilling frica de Dumnezeu ar fi sa protestul impotriva tuturor legilor al caror numar are legatura cu NUMARUL BESTIEI. Asadar, pe langa legea 1566 (1+5=6), mai putem protesta impotriva legii numarul 1 (666-665=1), numarul 2 (666-664=2), legii numarul 3 (666-663=3), legii numarul 4 (666-662=4) si tot asa.
  Cu totii pe dealul Mitropoliei!

 32. adrian permalink
  13/03/2009 8:39 pm

  frate,mor de ras cu site-ul asta,deci nu mai pot
  :))))))))))

Trackbacks

 1. Linkuri de vineri | ARHI
 2. Top Posts « WordPress.com

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: