Sări la conţinut

Exorcizare

07/03/2009

Articol mutat definitiv aici: Exorcizare

Reclame
25 comentarii
 1. 07/03/2009 9:28 am

  Adevăr grăieşti, preacuvioase părinte Daniil. Cât despre acei păcătoşi de ziarişti, şi nu numai, care s-au grăbit să arunce cu pietre şi cuvinte otrăvite în Părintele Daniel de la Tanacu, prin aceasta şi-au pecetluit soarta, asigurându-şi pe vecie locul în focul gheenei (desigur, ei fuseseră racolaţi de spurcat de ceva vreme, cu ajutorul tonomatelor). În privinţa exerciţiului recomandat de sfinţia ta, deocamdată nu mă simt demn şi voi purcede la cel puţin şapte zile de post.

 2. solo yo permalink
  07/03/2009 11:36 am

  da, da, adevarat graiesti parinte,poate,fenomenul exorcizarii, poate parea ridicol si lipsit de logica in ochii celor necredinciosi,dar la noi cei luminati de lumina sfanta, stim ca este un procedeu de curatire si salvare a sufletului bolnavului psihic de schizofrenie, sau alte boli.pfiu sa-mi fie iertate pacatele inca mai am apucaturi divolicesti, am folosit deunumiri, lasate de necuratul pentru a insela bun crestin cand de fapt este vorba de intrari de demoni si legiuni satanice. o intrebare parinte:stiti cumva de ce in biblie modul in care scotea isus demonii din pacatosi nu se vorbeste nimic de rastigniri patai prelungite si alte traditii sfinte crestin-ortodoxe?

 3. raluca permalink
  07/03/2009 12:11 pm

  >>> Cum recunoasteti un demonizat?
  – in primul rand, cand vede semnul Sfintei Cruci, ochii i se maresc (belesc), gura i se inclesteaza, si incepe sa tremure.
  – cand spui ceva de Domnu’ de Sus, se uita in stanga si dreapta, cautand sa se ascunda
  – cand rostesti o rugaciune, tremura, are spasme (orgasm-dracesc) si incepe sa urle
  – in intuneric, ochii i se vad rosii, raspandind mare infricosare peste oameni

  >>> Ce e de facut?
  – daca sunteti incepator, cel mai bine e sa ametiti demonizatul (o bata in cap, somnifer puternic in mancare), dupa care il legati de ceva greu (calorifer, pat) pana chemati preotul.
  Evitati sa il legati de Biblie, pentru ca moare rapid, si fuge dracusorul.
  – daca nu sunteti incepator, stiti ce trebuie facut.

 4. Parfenie Gura de Taur permalink
  07/03/2009 12:58 pm

  Eu prefer maceta.Este o unealta sfanta lasata de Domnul pentru rezolvarea diferitelor maruntisuri lumesti de la curatat ceapa, exorcizare pana la razboaie etnice(vezi ce folositoare a fost in limitarea numarului de pagani hutu si tutsie in Rwanda si pretutindeni in Africa).Scrie si in Biblie in Apocalipsa dupa Linda Evanghelista:
  Linda 3:12 „Pentru exorcizari folositi maceta.”

  • 07/03/2009 1:03 pm

   Sper ca ungi maceta cu mir si apa sfintita inainte de exorcizare, daca inainte ai taiat ceapa. Nu de alta, dar nu trebuie sa se infecteze.

   • Parfenie Gura de Taur permalink
    07/03/2009 1:15 pm

    Evident.Cu mir Versace.

 5. solo yo permalink
  07/03/2009 1:02 pm

  sora raluca, in credinta cea adevarata evident crestin-ortodoxa,parul evidient trebuie sa fie miruit si trecut in prealabil prin apa sfintita nu? si in timp ce folosesc unealta sfanta recit si „tatal nostru”?

  • raluca permalink
   07/03/2009 1:22 pm

   Pentru indraciti, nu are rost taina mangaierii parului. Preotul se va ocupa de tot ce trebuie.

   Dar daca doresti sa stii cum vrea bunul nostru Tata Ceresc, cu mare bucurie in suflet, iti spun:

   „Adevarat va spun: taina mangaierii parului este arma puternica impotriva diavolului, care se apropie de voi, sub chip de paduchi. Acestia sunt de toate soiurile: lungi, lati, oblici, paraleli.
   Tineti minte! Mangaiati usor parul cu apa sfintita, seara, inainte de cantarea cocosului sur.” – scrierile sfinte

   Ce trebuie sa intelegem de aici, ca buni robi ai Domnului?
   – in par se ascund paduchii indraciti; Sfintii Parinti spun ca Diavolul poate lua orice forma, deci si una mica, de paduche jucaus.
   – solutia de a taia parul este EXCLUSA. Parul ne este pus pe cap de Bunul Tata de Sus. Ce e pus de EL, asa trebuie sa ramana, in vecii vecilor, Amin +
   – singura solutie este sa ne spalam cu apa sfintita, aghiazma (oamenii de stiinta indraciti spun ca aceasta contine oxizi de argint, care o pastreaza curata, rezultat din tacamurile de argint puse de preoti in apa). Mare ratacire au acestia … apa e mangaiata usor de Bunul Tata, prinzand iz divin, sacru, pur. Cand diavolii se apropie de apa, acestia vad pe suprafata sa figura Fiului, si mare le este frica.

   Suntem in Post. Sa ne rugam, si sa nu punem buzele pe carne de nici un fel, chiar daca necuratii ne ispitesc. Aviz tinerilor carora le umbla prin cap ganduri diavolesti, nesfinte, de curvie. Amin.

   • 07/03/2009 1:42 pm

    Am impresia ca @solo yo cind a scris despre par ca unealtă sfîntă, s-a referit la par = bîtă, ciomag, nu la păr. : – /
    Oricum achiesez la idee ca pentru necredinciosii de la noi cea mai sfinta unealta si cu rezultatele cele mai bune, este ciomagul – obligatoriu din lemn de nuc dupa cum ne-a invatat parintele. Toţi necredinciosii pe care am folosit ciomagul au reventi instantaneu pe calea cea dreapta, fara nici o exceptie.
    Pe restul pe care am incercat metode mai blînde, cum ar fi impărtăşirea către ei a povetelor si a invataturilor Domnului si ale sfintilor parinti, nu am avut nicio şansă sa-i indrept pe calea Domnului.
    La noi necuratul a intrat profund in oameni si parerea mea e ca singura solutie de indreptare este ciomagul din lemn de nuc. 😐 😐 😐

    • raluca permalink
     07/03/2009 1:54 pm

     Doamne, Sfinte Hristoase, Fiul Domnului, Purus si Erectus in Vesnicie!
     Cred ca au intrat dracii si in computerul meu, incercand sa ajunga la mine.
     Trebuie sa citesc Acatistul Exorcizarii Obiectelor Electrice.

     • toxicMDR permalink
      07/03/2009 3:04 pm

      Daca am intretinut relatii sexuale 2 craciunuri si 2 paste la rand ce mi se intampla? Abia astept sa vina iar pastele si craciunu sa pacatuiesc iar :>

   • 08/03/2009 11:56 pm

    taina mangaierii parului este arma puternica impotriva diavolului

    Ne bucuram sora Raluca ca ai aprofundat taina mîngîierii parului, dacă prin par întelegi măciucă. Astfel diavolul va sta tot timpul departe de tine. 🙂

 6. solo yo permalink
  07/03/2009 3:08 pm

  da ma refeream la par in sensul de bata,unealta sfanta clar din lemn de nuc cu care trebuiesc mangaiati indracitii pe cap,dar sunt bune si povetele surorii noastre in domnul raluca.doamne miluieste pe toti robii tai si pe toate roabele tale.amin

 7. 07/03/2009 4:23 pm

  despre ce temelie e vorba în ultimul citat? mai exact, pe ce anume stătea părintele Iustin în timp ce răspândea vorba cea înţeleaptă spre poporul însetat?

 8. raluca permalink
  07/03/2009 4:25 pm

  Frati si surori, copii ai Domnului, azi am gasit rugaciuni scrise de strabunica mea, Leontila Acatoaca. Mare mi-a fost uimirea si bucuria, citind aceste minunate rugaciuni, care ung sufletul cu mangaierea divin-murata a Tatalui.

  Slavit fie Domnu’, in vecii vecilor, jos si sus, sub si pe toate roabele, Amin.

  Puterea Ta e mare
  In minuni fara de asemanare
  Si cu gandul si in fapta
  Miluieste pe mine, roaba!

  Sa ne rugam. Amin +

 9. 07/03/2009 4:36 pm

  Un Sfant Parinte, spunea intr-un interviu:

  „Oamenii indraciti sunt cei care se indeparteaza incet, dar sigur de Tatal Nostru. Diavolul este siret,
  si actioneaza cu „blandete”, patrunzand pana in analele omului, deci prin spate, fara a fi simtit si descoperit decat prea tarziu. Trebuie sa avem mare grija de sufletul nostru, pentru ca este nemuritor. Care e cea mai mare fericire a sufletului? Trairea in Rai, alaturi de Bunul Dumnezeu.”

  • MrHyde permalink
   08/03/2009 10:37 am

   Daca am hemoroizi inseamna ca a intrat deja sau bate la usa?

   • raluca permalink
    08/03/2009 11:04 am

    Diavolul incearca sa intre in tine, din umbra, prin spate, fara sa il simti. Dar sufletul tau curat, ajuta trupul sa lupte cu acesta. Mare grija in aceasta lupta! Roaga-te neincetat, sa te ajute bunul Domn din Cer.
    „Adevarat graiesc: cine lasa pe Satan sa intre in corpul sau, pierdut se face de Imparatia Tatalui Nostru Vărvăresc din Cer.” – scrierile sfintite cu duh curat

    • 08/03/2009 4:45 pm

     >>”Diavolul incearca sa intre in tine, din umbra, prin spate, fara sa il simti.”
     E foarte bună ultima precizare, „fără să îl simţi”. Ne ajută să facem deosebirea între când e diavolu’ şi când e boyfriendu’. Mulţumesc în numele tuturor pentru această luminătoare revelaţie AMDG.

 10. Sf.Baudolino permalink
  07/03/2009 6:41 pm

  Cuvioase, cuvioşi şi pravoslavnici!

  Mîine, marii şi drepţii credincioşi ortodocşi sărbătoresc Duminica Ortodoxiei. Spicuiesc în cele de mai jos din relatarea de presă ocazionată de eveniment.

  Manifestările religioase vor continua, duminică, după Slujba Sfintei Liturghii, clericii şi credincioşii urmând să plece în pelerinaj cu icoane în Parcul Icoanei, unde obiectele de cult vor fi sfinţite.

  În toate bisericile şi mănăstirile din Patriarhia Română sunt organziate, pentru „Duminica Ortodoxiei”, procesiuni şi slujbe speciale.

  În tradiţia creştină, duminica cea dintâi din Postul Mare a fost rânduită drept „Duminica Ortodoxiei” pentru prima oară la 11 martie 843, când s-a statornicit pentru totdeauna cultul icoanelor sfinte.

  Potrivit Patriarhiei Române, prima duminică din Postul Sfintelor Paşti a fost instituită de către Sinodul de la Constantinopol ca sărbătoare a Ortodoxiei, pentru a sublinia biruinţa dreptei credinţe asupra iconoclasmului (erezie care susţinea că sfintele icoane nu trebuie cinstite) şi, în general, asupra tuturor ereziilor.

  În această duminică, în toate bisericile şi mănăstirile din Patriarhia Română se organizează colecte în bani pentru Fondul Central Misionar, destinat activităţilor misionare şi acţiunilor caritabile ale Bisericii Ortodoxe Române. Colecta poate fi continuată până în duminica următoare (15 martie) şi la praznicul Bunei Vestiri (25 martie).

  În Duminica Ortodoxiei, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române adresează clerului şi credincioşilor ortodocşi o scrisoare pastorală care va fi citită în toate bisericile şi mănăstirile din Patriarhia Română.

  Patriarhul Daniel, semnatarul pastoralei, spune că oricât de mari ar fi provocările şi crizele lumii în care trăim, în contextul degradării vieţii spirituale, a climatului social şi economic pe plan mondial, dar şi în ţara noastră, „avem datoria să rămânem neclintiţi în dreapta credinţă şi în faptele cele bune, punându-ne nădejdea în Dumnezeu”.

  Pravoslavnice, cu sfintele macete, cam greu în parcul Icoanei, că unii mai au tupeul să se creadă într-un stat de drept, în care libertăţile civile sunt respectate. Dar priviţi adînc în buzunare după monede, adunaţi-le pe toate şi veniţi mîine să dăm cuvioasă ascultare Sfintei Biserici,depunînd toate aceste monede pe cuvioasele capete de drept-credincioşi în semn de colectă pentru Fondul Misionar.

  Fiecare cu cît poate, cu cît mai mulţi bănuţi, evident, cu atît mai bine.

  Pravoslavnice, îndreaptă-ţi spovediţii cu sfaturi drepte spre adorat icoane şi dat bani Bisericii, şi te vei spăla de cele sminteli.

  Amin.

  PS: Voi fi în ceruri să vă văd, de la o sfîntă halbă distanţă, purcederea creştină.

  Amin se întoarce.

 11. 07/03/2009 8:56 pm

  Multumesc parinte!
  De cateva zile banuiam cum ca pisica mea ar fi posedata (zgarie toti credinciosii ce-i ies in cale). Dupa ce am vazut ce trebuie facut am exorcizat-o. M-ai scapat de-o grija.
  In plus, ai reusit sa-mi luminezi blogroll-ul!
  Amin.

  • 08/03/2009 4:51 pm

   >>>Dupa ce am vazut ce trebuie facut am exorcizat-o. M-ai scapat de-o grija.

   Vezi că înainte să faci guler din ce-a rămas în urma exorcizării picisii trebuie să o stropeşti cu aghiasmă şi s-o argăseşti afumând-o de şapte ori câte şapte zile fincă se ştie că mâţa-i animalu’ drakku’ şi are afinitate diabolică foarte mare, mai ales după o exorcizare, după cum ne confirmă principiul excluziunii din ortodoxia cuantică.

 12. 07/03/2009 10:03 pm

  buna treaba cu articolu .Sunt toti exaltati de cuvantul asta.Nu e nimic de inteles in porcaria asta dar de cate ori spun ca nu merge nimeni pe apa si daca dam cu bazdoaca in mare nu se imparte in 2 vine intrebarea magica ” Atunci explica-mi tu mie ce e cu exorcizarile , de ce sunt aia bantuiti ” :> Am gasit si un raspuns propriu si personal 🙂 ” Daca le pun un shotgun intre dintzi isi revin imediat din istericale” .
  Sper sa nu fie cu suparare parinte dar eu nu am studii teologice si de crezut cred doar in Gödel, totusi tin mortis sa citez liftiera de la parlament intervievata de realitatea .tăvă „Decat sa le dea atatia bani la parohii mai bine ” le face drumuri si apa curenta” „.A zis si ea cum a putut ca tot romanu vrea masini si autostrazi.Si ea, pregatire mare nu prea are nevoie sa topeasca butoanele lifturilor toata ziua.sus, jos ,sus, jos.Sa imi fie cu iertare ca sar de la una la alta dar sta in firea barbatului.

 13. UnAriciFlocos permalink
  08/03/2009 9:05 pm

  Jesus!, nu am mai vazut Joe Cartoon de 7 ani cred, preasfinte parinte ati adus un zambet nostalgic pe fata unui umil slujitor al Domnului. Vai, tocmai am realizat ca am luat numele Domnului in desert, ma duc sa fac matanii, numai bine. Va urez mult succes in activitate pentru ca e nevoie de cineva precum sfiintia voastra sa aduca aceasta tara smintita pe calea cea buna.

 14. 04/04/2009 12:31 pm

  Nu am mai găsit-o, căci iute de picior este diavolul atunci când ştie că pedeapsa-i este aproape.
  :))

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: