Sări la conţinut

Orgasmul

13/03/2009

Articol mutat definitiv aici: Orgasmul

Reclame
173 comentarii
 1. zalmoxys32 permalink
  13/03/2009 7:21 am

  Matinal mai ești ! Nu te lasă Sathana să dormi?

  • 13/03/2009 7:29 am

   Pardalnica asta de bolesnita. Am febra si halucinez, sunt treaz dar ma visez in Rai inconjurat de 40 de virgine, Doamne iarta-ma

   • 15/03/2009 12:59 am

    Nu ai motive sa-ti ceri iertare de la Domnul, caci Domnul creeat Sfanta Planta a Mariei pentru ca noi oamenii sa o folosim in scop cuviincios.

    • coco permalink
     22/03/2009 10:09 pm

     „TOTUL se leaga” Minunate sunt caile Domnului!

   • Parfenie Gura de Taur permalink
    15/03/2009 3:12 pm

    Doar 40 de virgine? Dezamagitor…Trebuie neaparat crescut numarul de virgine din Rai ca sa putem concura cu succes cu cele 72 de fecioare promise musulmanilor.Oricum ,pun pariu ca virginele lor sunt alea mai naspa care au ramas NF pe Pamant.

   • coco permalink
    22/03/2009 10:11 pm

    si pana la urma ce drum ai ales pentru al slavi pe Domnul? ca virginele erau la musulmani si simteam o doza mare de crestin ortodox in tine pana acum 🙂

   • 29/03/2009 7:52 pm

  • 29/03/2009 7:54 pm

   MULT-PREA-DE-TOT-FERICITULE,DAR CU MUZICA ROCK SAU CU MASONERIA CUM STAU LUCRURILE??????

 2. 13/03/2009 8:16 am

  Sinte Parinte, orgasmul provenit din masturbare are aceeasi cota de pacat la Sf. Pariuri Crestine cu orgasmul provenit din – ptiu – penetrarea pagana ?

  • Sf. Ap. Mihail permalink
   13/03/2009 9:48 am

   Se vede treaba ca n-ai aprofundat invataturile preacinstitului parinte, de vreme ce pui asemenea intrebari netrebnice si demne de ocara, caci numai gandul la spurcaciunile de care amintesti ma face sa pun mana pe Sfanta Biblie trasa in piele de capra, ce-o tin mereu langa mine, si sa-ti fac cunoscuta taria ei in zonele mai dedeasupra ochilor…
   Totusi, ma gandesc, ca un bun si degraba facator de bine crestinesc sa raspund, nu tie, ci crestinilor care n-au apucat sa deprinda povetele preasfantului nostru parinte, Daniil: Cei care practica obtinerea orgasmului de unul singur, fireste fapt condamnabil, trebuie neaparat sa-si colecteze samanta intr-un recipient cu capac (borcan de preferinta) si s-o inapoieze la Biserica, langa cutia milei. Fireste, o donatie consistenta de bani sau alimente – neaparat congelate, ar grabi iertarea pentru scarbavnica lor fapta.

   • radonys permalink
    14/03/2009 1:40 pm

    „Fireste, o donatie consistenta de bani sau alimente – neaparat congelate, ar grabi iertarea pentru scarbavnica lor fapta.”

    UAU!!! SERIOS???

    • 15/03/2009 1:04 am

     Cele mai apreciate daruri de Dumnezeu la ora actuala sunt minele de creion si bateriile de telecomanda, deci daca intentionezi sa faci o donatie consistenta te sfatuiesc ca aceasta sa contina aceste 2 lucruri din abundenta.

   • bluehipy permalink
    01/04/2009 2:23 am

    Apai la cat orgasm am avut de unul singur … ar trebui sa fie plina Mitropolia din Iasi de cutiute cu fosti potentiali indivizi ce-ar fi putut sa-mi semene mie sau stramosilor mei.

    Adevarul e altul. Orgasmul nu e o superstitie. Orgasmul exista si ar trebui interzis prin legea sfanta. Ar trebui scris un supliment al Bibliei care sa defineasca cum trebuie sa te reproduci corect crestineste. Pentru ca inmultirea realizata cu orgasm, e de neacceptat pentru un adevarat crestin!
    Crestinii, mai ales ortodocsi, trebuie sa se inmulteasca cu bagare de seama, cum simt ca se apropie de orgasm ei se vor opri si vor spune rugaciuni, si tot asa pina cand femeia va ramane grea prin voia Domnului.

    Amin!

 3. Alina permalink
  13/03/2009 11:10 am

  Fara orgasmu masculin,nu s-ar putea elibera spermatozoizii iar femeia nu are nevoie de orgasm pentru ca acestia sa patrunda in ovul…Femeile nu vioeaza bebelusi de 6 luni sau batrane!!!!Massmedia este buna deoarece vedem si alta fata a asa zisior „slujitori ai Domnului”ex:preotul porno..Cum sa mai ai incredere?Un mic sfat..Informati-va asupra subiectului inainte de a da sfaturi cu privire la el!

  • 13/03/2009 12:35 pm

   Draga Alina,

   „…orice bun creştin spune că Dumnezeu însuşi dă putere spermatozoizilor, împingându-i spre ovul şi arătându-i calea dreaptă celui mai bun dintre ei.”

   si

   „Aceasta nălucire a fost vezi Doamne cercetată de pseudosavanţi (adică savanţii laici) şi i s-au dat însuşiri pe care nu le are. Aceşti pseudo savanţi susţin că una din funcţiile lui, în afară de plăcere, ar fi împingerea spermatozoizilor spre ovul intru fecundare, datorită contracţiilor musculare vaginale.”

   La primul punct in legatura cu orgasmul masculin, este un lucru bine stiut de orice crestin ortodox ca daca actul sexual este savarsit cu gandul la Dumnezeu iar samanta nu este risipita, Acesta va ghida spermatozoizii ca sa se infaptuiasca procreerea, asadar nefiind nevoie de orgasm.
   La punctul doi unde daca citeai cu atentie parintele sublinia faptul ca pseudosavantii i-au dat atributii orgasmului pe care nu le are. Dat fiind faptul ca Dumnezeu insusi ghideaza spermatozoizii si alege pe cel vrednic este normal ca femeia sa nu aiba nevoie de orgasm ca spermatozoidul sa patrunda in ovul.

   Legat de massmedia… se stie foarte bine ca este unealta diavolului de a sminti mintile lumii. Daca ai nelmuriri cu privinta la materialele prezentate de massmedia recomand a face un efort si a cauta un preot la cea mai apropiata parohie sa te indrume pe calea cea dreapta si sa faca lumina in eventualele nelamuriri legate de cele sfinte. Bine inteles trebuie lasata si o donatie la cutia milei fie in bani fie in natura ca pacatele sa i-ti fie iertate sa poti purta o conversatie cu sufletul curat si sa poti intelege mai usor cele impartasite de parinte.

  • raluca permalink
   13/03/2009 1:57 pm

   Sora Alina, roaba Domnului, bine ai venit pe acest blog al invataturii crestine, drepte si erecte a Luminatului Daniil.
   Biblia ne invata ca orgasmul e dauntator, si ne diminueaza functiile spirituale.
   Actul intim se face NUMAI dupa ce s-a savarsit Sfanta Taina a Cununiei Religioase, si are ca scop UNIC, nasterea de prunci. Pentru ca cei care sunt desfranati, se vor chinui in focurile Iadului, in vecii vecilor, Amin. +
   Trebuie sa avem grija de intrarile in corpul nostru, sa le pazim de ispita diavoleasca, chiar cu pretul vietii.

  • Brother-Captain Davian Thule permalink
   14/03/2009 12:07 pm

   NU tagadui spusele parintelui Daniil caci el este servitorul Domnului,iar cele ce spui sunt o mare blasfemie,cauta mai degraba calea cea dreapta fiule,alminteri iadul te asteapta unde iti vei petrece eternitatea in acelasi cazan cu nikita

  • 15/03/2009 1:09 am

   Spune sincer, ai avut asa ceva vreodata?

  • 09/05/2009 11:44 pm

   Apăi tulai doamne tu păcătoaso, cum ‘drăzneşti a-l contrazice pe GARGANTUAN-FERICITUL Părinte Daniil în a sa retorică divină? Vrei doar a-ţi coborî mânia a şapte sute şaptezeci şi şapte de arhangheli-militanţi pe golovanu-ţi păgân?

 4. 13/03/2009 11:55 am

  Nu ati spus nimic de orgasmul in fund, parinte. Satana lucreaza!

 5. raluca permalink
  13/03/2009 1:52 pm

  Binecuvantat fii Prealuminate Daniil pentru invataturile tale!
  Orgasmul trebuie evitat, pentru ca duce la smintire, si diminueaza functiile spirituale.
  Ori crezi in spermatozoizi, ori in bunul Domn.
  Un fericit frate de-al nostru („Traditie”), scria:
  ––-
  „Orgasmul este o experienta puternica care are ca urmare diminuarea functiilor spirituale: slabirea simturilor, a ratiunii.
  Cu fiecare orgasm fiinta umana înainteaza spre dezintegrare.
  Observând batrânii care au avut viata sexuala si cei care nu au avut (calugari si calugarite, preoti catolici) observam o puternica degradare la primii si pastrarea puterilor sufletesti la cei din cealalta categorie.

  Cred ca placerea orgasmului trebuie evitata, unirea trupeasca sa fie facuta doar pentru nastere de prunci, cu o lupta contra gustarii placerii.”
  ––
  sursa : http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=3390
  ––

  Piei Satana, cu toate tentatiile tale, si lasa blana moale, pufoasa a oitelor Domnului. Amin. +

 6. 13/03/2009 2:33 pm

  Oile Domnului care stau in genunchi si cred ca se inchina la sfintul spermatozoid probabil ca au totusi ceva ortodox in ele caci placute sint Domnului fiicele care stiu sa bată mătănii. 😐

 7. 13/03/2009 5:46 pm

  pai daca D-zeu a facut omul cu tot tacamul asta presupun ca include si orgasmul. deci e functie biologica incontrolabila. sau initial omul a fost facut fara de-ale orgasmului si a venit Satana si l-a procopsit cu o noua caracteristica? :)) Ce chestie, se vede klar ca stiinta si religia merg pe cai diferite d-ale D-lui.

 8. 13/03/2009 5:57 pm

  Părinte, dacă fac sex cu 3 femei simultan, cu una oral, cu una normal şi cu una anal, cu care ar trebui să am orgasm ca să fie păcatul cât mai mic?

 9. alex permalink
  13/03/2009 8:05 pm

  Sfinte Daniil,e prima oara cand intru in aceasta locatie sfanta (mi-am dat jos si caciula de pe cap,caciula de pe celalalt cap nu pt ca trebuie sa ne protejam cat mai mult de pacatoase).Ma umplu cu dragoste crestineasca de fiecare data cand citesc invataturile tale.Daca atunci cand penetrezi pacatoasa spui ca a venit popa cu botezul (pe alta intrare),pacatul e tot atat de mare?
  Multa sanatate si daca e frig eu zic ca inca un patrafir nu strica niciodata.

 10. 13/03/2009 9:18 pm

  Aha… sa inteleg ca femeile care se plang ca barbatii si stapanii lor nu duc treaba pana la capat ar trebui sa ii multumeasca Bunului Dumnezeu ca le apara de spurcaciunea orgasmului, in loc sa mearga la stilist de doua ori pe saptamana?

 11. 14/03/2009 1:39 am

  Domnule, dumneata ai avut vreodata orgasm?! Dumneata faci dragoste doar atunci cand vrei sa faci copi?! Practic prin ceea ce zici mai sus dumneata susti abstinenta, care mie unul mi se pare o idiotenie. Hormonii saracii nu prea au credinta:)

  „Spune-mi cati copii ai, ca sa stiu de cate ori ai facut-o?:)”

  • solo yo permalink
   14/03/2009 3:02 am

   *dr parazitu
   preasfantul parinte daniil, nu sustine abstinenta totala,ci doar in perioadele in care conform calendarului crestin ortodox, este vreme de post si rugaciune, dar actul sexual trebuie facut doar dupa infaptuirea sfintei taine a cununiei religioase,ci in nici un caz inainte, caci aceasta inseamna preacurvie,mare pacat ce cu greu poate fi iertat,prin apropiere de sfanta biserica si cu purcederea gandurului catre cele sfinte si nu catre cele lumesti,hormonii se vor retrage unu cate unu de unde au venit adica de la necuratul,nu uita caci biserica cea crestin ortodoxa mereu este deschisa pentru cei pacatosi si pentru indreptarea lor,deci usa este deschisa,deschide-ti si tu inima si vino pe calea cea buna sa nu arzi in ghena iadului.

   • 14/03/2009 4:11 pm

    @solo yo….Fratilor ce faceti voi aici, nu faceti decat sa fiti niste farisei, voi credeti ca asa va vor fi deschise Portile Cerurilor?! Gresit!!
    Incercati si voi sa fiti misionari ai Lui Dumnezeu in adevaratul sens al cuvantului, nu fiti atat de falsi!

    • solo yo permalink
     14/03/2009 6:09 pm

     *dr.parazitu
     se vede caci diploma aia de doctorat pe care ai obtinut-o dupa ani de studii pagane,nu este crestin ortodoxa, citeste fiule invataturile crestin ortodoxe ale parintelui daniil si nu numai,deschideti inima ochii si portofelu’ catre biserica si nu mai pacatui. amin+

     • 16/03/2009 9:46 pm

      portofelul pt ce nene? Sa vorbeasca prea sfintii parinti la capul moastelor Cuvioasei Paraschiva in timpul slujbei cu telefoane de zeci de milioane? 😛

     • solo yo permalink
      17/03/2009 1:41 pm

      ichduchess*
      sfintii parinti au nevoie de acele telefoane, pentru treburile preacurate bisericesti(uneori comunica pe mobililu sfintit cu dumnezeu) asa cum au nevoie de masini si alte accesorii necesare in viata lor de duhovnici. amin+

     • 17/03/2009 2:45 pm

      nu stiu cum unii pot minti in halul asta.imbraca haina sfanta ca sa isi faca portofelul mare:P cunosc un tip de la teologie cu care am vorbit.tipul era destul de sincer si mi a zis clar ca el face asta pentru ca o sa aiba bani in viitor si masina si nu numai:P daca sunt popii asa de coreti de ce mama naibii iau bani pentru inmormntare si unuia care nu are dupa ce bea apa? unde e scopul umanitar?

     • sfantasilvialaguraslobozita permalink
      17/03/2009 3:05 pm

      insasi gandul la a incrimina un sfant parinte este un pacat strigator la cer! ei nu sunt oameni ca noi, odata ce au terminat hirotonisitul sunt mesageri ai celor sfinte, asa ca noi, muritorii nu trebe sa vorbim cu hula despre preoti ci sa ascultam orbeste tot ce zic. Amin intru slava si preamarirea Domnului si a slujitorilor lui!

     • solo yo permalink
      17/03/2009 3:10 pm

      ma bucur sora silvia, ca ai grait tu acest adevar curat in locul meu,yo eram ocupat cu scrierile sfinte si cu rugaciune.amin+

     • 17/03/2009 7:10 pm

      ma de as fi in locul vostru mi as pune sutana in cap si as pleca naibii sa mai fuck niste bani…e ironie:P sper sa va prindeti…oricum discutiile de pe aici cu oameni”sfiniti”mi provoaca replusie.Sunteti de groaza omaneni buni.Ce cautati pe internet?doar sunteti sfintit si nu va spurcati…haide ca va faceti de panarama.

     • solo yo permalink
      17/03/2009 8:53 pm

      ichduches*
      yo personal, consider ca nu ne facem de panarama, daca as fi in locul tau as fugi de satana, caci dupa cum vezi(sau nu) ti-a intunecat mintile si nu poti scrie trei cuvinte corect si neagramat.Am vizitat putin si pagina ta si este clar si acolo este nevoie de o sfanta festanie, ca sa poti dezlega complicatele probleme ale acordului gramatical foarte greu de realizat, in medii spurcate de diavol.rugaciune si post si va veni iluminarea in viata ta, precum si intelepciunea sfanta se a sti sa folosesti linuta aceasta: „-” .amin+( unii pagani o numesc cratima, daca nu stii sensul, vezi ca exista o carte dex si live si pe net)

     • 17/03/2009 9:57 pm

      @solo…Eu inteleg un lucru: ca sa fi o persoana sfanta Dumnezu iti indica sa renunti la anumite lucruri lumesti, dar sigur nu iti indica sa-ti opresti si procesul de gandire|:P
      Amin!
      p.s. @vezi ca exista o carte dex si live si pe net@ o exprimare de om care „gandeste” filozofic…glumeam=))

  • Brother-Captain Davian Thule permalink
   14/03/2009 12:11 pm

   Fiule pentru ocara adusa parintelui Daniil vei arde in focurile iadului iar sot de cazan itti va fi doctorul Mengele.Nu toleram asemenea comportament anticrestin-Piei Satana

   • 14/03/2009 6:01 pm

    @Brother-Captain Davian Thule- Eu mi-am spus punctul de vedere, cu parintele Daniil nu am nimic in mod direct sau indirect, asa ca nu vad de ce trebuie sa ti dai aere!

    • Brother-Captain Davian Thule permalink
     14/03/2009 10:08 pm

     Nu ai nimic cu el dar a spune despre cineva ca e un fariseu,ba mai mult despre toti ca sunt farisei nu trebuie luata ca o insulta?Eu imi dau aere?sau cel ce incepe sa jigneasca oamenii?cine te a investit pe tine cu puterea de a-i judeca pe altii?Cine iti da tie dreptul sa te pronunti asupra altora si sa spui astfel de lucruri despre ei?Esti doar o umila creatie de lut a Domnului deci mai bine cauta si deschide-ti ochii fiule caci mergi pe calea gresita!Pocaieste-te si scoate-ti barna din ochiul tau innainte de a ne avertiza pe noi de firele de praf din ochii nostri.Amin+

    • none permalink
     17/03/2009 5:59 pm

     IRONÍE, ironii, s.f. Vorbă, frază, expresie, afirmaţie care conţine o uşoară batjocură la adresa cuiva sau a ceva, folosind de obicei semnificaţii opuse sensului lor obişnuit; zeflemea, persiflare.

    • 26/03/2009 12:58 am

     @Dr.Parazitu, putem vedea cu totii cum lucratura Satanei vorbeste prin tine, caci un om drept si credincios nu ar vorbi asa cu Preasfintii Parinti. Si se mai vede, sarmane necredincios, ca Domnul nu prea ti-a daruit umplutura pentru cap, pe care oamenii de stiinta cei necredinciosi o numesc „materie cenusie”. Orice fiinta bipeda a Domnului , peste care Duhul Sfant a suflat destula viata incat si umplutura capului sa prinda viata, si-ar fi dat seama ca acest bog crestinesc este un pamflet. Din pacate, sarmane copil al Domnului, multi sunt ca tine si creierul lor a ramas tot materie prima ca la inceputul inceputurilor, adica pamant.

     • 26/03/2009 7:08 pm

      auzi daca tu ai avea acea materie cenusie pe care tu zici ca eu nu o am, ai gandi un pic logic…pe orice „pamflet” web se discuta lucruri rasiste, sau lucruri care incalca legea, dar fiindca au statusul de pamflet se spala repede pe maini…mai gandestete daca acest lucru este normal…si daca tu gandesti cand scoti ceva pe gura…mai roaga-te la Dumnezeu sa ti mai dea ceva memorie… RAM macar=))

   • Andrei Cojea permalink
    26/03/2009 7:40 pm

    Doamne ai mila de noi, caci pacatosul de mai sus amarnic ma blesteama sa imi implantez memorie pagana! De ce sa imi dea mie memorie RAM, daca „ram” in limba pacatosilor de americani inseamna „berbec”, creatura cu coarne care impreuna cu tapul il simbolizeaza pe Necuratul. Si te rog, Doamne, fa o minune si fa sa apara mare scris pe fiecare pagina „Acest blog este un pamflet”, caci altfel cum sa credem noi aceste cuvinte daca nu se arata prin puterea Duhului Sfant in chip minunat? Si iarta-l pentru blestemele lui, ca nu stie ce zice, si pentru neputintele lui trupesti si sufletesti! Amin +

  • Sf. Ap. Mihail permalink
   14/03/2009 9:35 pm

   Piei Satana!

  • Brother-Captain Davian Thule permalink
   14/03/2009 10:10 pm

   Si apropo la replica-“Spune-mi cati copii ai, ca sa stiu de cate ori ai facut-o?:)”Cine isi da aere?

 12. pinguin permalink
  14/03/2009 10:55 am

  care rai preasfintite? ala e raiul promis de coran, culegerea de basme islamice. oare … raiul lor nu e iadul nostru?
  si, si, si … mai am o intrebare, inca de cand am descoperit blogul. nu te supara, dar ma tot gandesc…daca eu ca baiat, ma masturbez cu gandul curat, adica la iisus, nu inseamna ca sunt homosexual?

 13. pinguin permalink
  14/03/2009 10:56 am

  sa-ti traiasca butonul de edit pe care nu il ai! ii astept venirea cu nerabdare!

 14. pinguin permalink
  14/03/2009 11:00 am

  @ingineru: cred ca ai sa ai orgasm cu aia cu care faci sex normal. nu poti avea orgasm la deget sau la limba. nu din cate stiu eu. dar poti oricand sa lasi ceva link cu invataturi (ne)curate. ca sa stiu de ce sa ma feresc. 😀

 15. F-Raptor permalink
  14/03/2009 10:10 pm

  Amin frate Daniil. Rogu-te să mă adaugi pe „drumul spre Iad” şi voi răspunde cu aceeaşi smerenie. Binecuvântat fie numele lui Darwin.

 16. el zorab permalink
  15/03/2009 1:28 pm

  Bai bolanzilor! Daca vreun dumnezeu ar fi vrut sa varati scarbavnica in gaurica doar in anumite zile atunci ar fi facut in asa fel incat sa se scoale doar atunci. Asa ca sictir nefututilor!

  • 15/03/2009 4:27 pm

   Ca ba asta, esti broccoli la cap? Inca nu ai inteles ca tot blogul asta e o gluma? Daca da, atunci de ce te aprinzi si vorbesti asa?
   „Relax, take it eeeasy…” (stii cantecul?)

  • 16/03/2009 10:59 am

   Viata ta e foarte trista, nu-i asa?

  • 18/03/2009 2:59 pm

   Ce crestin habotnic , tu chiar crezi in manifestarea divinitatii …..

 17. 16/03/2009 12:30 am

  gata tata, ne futem in scarba!

 18. Lucky permalink
  16/03/2009 1:07 am

  Dumnezeu de ce nu spune nimic, i-a picat netu’ sau nu-i mai merge laptopu’?

 19. Cuviosul Onanie de la Malahit permalink
  16/03/2009 2:31 am

  @ el zorab

  Fiule, Domnul nicidecum n-a dorit sa ne varam scarbavnicul madular in gaurica asa cum pravoslavniceste graiesti, ci pacatul impreunarii dintre barbat si femeie abia dupa Izgonire venit-a pe lume. Caci in Gradina Raiului Adam privea cu scarba la femeia sa Eva, care nu intru desfranare ii fusese data de Domnul, ci spre intarirea muschilor sfinti (pentru detalii, vezi postarile anterioare ale sfintiei sale Daniil), iar nevoile trupesti cele de la Domnul si le ostoia cu palmele si sudoarea fruntii. Dupa izgonirea din Gradina Raiului insa, Domnul a pus opreliste de la cuvioasa malahie omului spurcat de pacat, silindu-l sa savarseasca fapte de rusine cu femeia lui. De la izgonirea din Rai, malahia a fost ingaduita doar ingerilor si celor preacurati, precum Onan, carele curatindu-se pre sine si nevoind a intra la femeia fratelui sau, a fost socotit de Domnul intre drepti si i-a ingaduit lui sa-si frece madularul, luandu-l dupa aceea la Sine.
  Iara noi, cuviosii parinti de la manastirea Malahit, luand seama la acestea savarsim cu ravna in toate zilele de la Domnul aceasta fapta placuta Lui, caci Domnul, in milosardia sa, ne-a ingaduit noua, ca unor nevoitori intru desavarsire si curatenie, sa ne impartasim din fericirea stramosului nostru Adam.
  Binecuvanteaza Doamne pre robul tau El Zorab si socoteste-l pre el intre drepti si nu-l opri de la malahie, caci credincios tie este si curat la suflet!

 20. miamdatseama permalink
  16/03/2009 5:07 am

  Parinte… tu cand ii dai in cap… tii ochii inchisi ?

  Involuatilor… inchideti blogul asta de rahat !

 21. 16/03/2009 8:23 am

  Cand osa scri postare si despre unicorn, o alta faptura mitica?

 22. Alexandru permalink
  16/03/2009 9:46 am

  De ce devin unii barbati calugari si se indreapta spre abstinenta?? Ca sa duca o viata pe placul domnului? Daca da, afla prietene ca daca toti am tinde spre perfectiune duhovniceasca si nu am mai pacatui ,atunci nu ar mai avea cine sa insamanteze.
  Apropos, voi astia calugarii care vad ca aveti acces la internet, cand savarsiti malahia nu intrati si pe site-uri porno, caci ma gandesc ca e plictisitor sa o freci in fiecare zi cu gandul aiurea!??

  • 16/03/2009 10:51 am

   Draga Alexandru,

   Dupa cum ai spus si tu cu vorbele tale „unii barbati calugari” se indreapta spre abstinenta, nu toti. Nu toti barbatii sunt si calugari. Tatal nostru nu doreste ca toata lumea sa devina calugari. El ii alege pe cei vrednici pentru o viata pura. Restul sunt liberi sa se procreeze. Singura cerinta devina este dupa cum bine a spus pastorul nostru Daniil, este sa nu se risipeasca samanta.

   Prost gandesti frate Alexandru, caci frecand-o cu Dumnezeu si cele sfinte in minte nu este nici pe departe „cu gandul aiurea” cum spui tu. Frecand-o cu sufletul curat si pur si fara risipa de samanta este voia Tatalui, siturile porno fiind nascociri ale satanei si numai te indruma spre desfranare si pierzanie.

  • 20/03/2009 11:37 am

   Alexandru se vede ca n-ai prea citit toate povetele impartasite noua de Daniil altfel ai fi aflat ca sfintii parinti folosesc computere crestine ( https://luminasfanta.files.wordpress.com/2009/03/laptop11.jpg ) in care nu au cum sa fie saituri porno.
   Orice link catre site-uri necurate se transforma instantaneu in link catre un site de rugaciuni atunci cind este salvat in „bookmarks” intr-un PiSi crestin. 😐

   • dumnezeu a murit permalink
    21/03/2009 12:55 pm

    dar cand intra pe google?

 23. sfantasilvialaguraslobozita permalink
  16/03/2009 10:39 am

  Alexandru, fratii mei, calugarii is invatati sa faca onania cu gandul la Iisus, citeste blogul mai la inceput si vezi ca asa este scris, iar samanta e pacat sa o arunci, de aceea se colecteaza in borcane.

  • Alexandru permalink
   16/03/2009 12:19 pm

   Vad o revolutie biologica aici…Sperma se face utila doar cand fecundeaza ovulul femeii…Orice alta intrebuintare sau destinatie este inutila!!! Cum dreq sa nu faci risipa de samanta daca nu ajunge in pantec? Poti sa o pui langa o suta de altare in o suta de borcane si sate rogi de 1000 de ori ca tot risipa se numeste! Masturbare placuta va doresc!
   Draga Silvia esti asa buna cum se vede in poza? Nu vrei sa ne spovedim…?

 24. birbals permalink
  16/03/2009 2:29 pm

  I:Care e diferenta dintre un popa si un indicator de circulatie?
  R:Niciuna. Ambii iti arata drumul bun dar nu merg pe el niciodata…

 25. buer permalink
  16/03/2009 3:12 pm

  genial preacuviosul parinte, l-am pus pe blogroll ca toti sa se impartasasca din intelepciunea lui intru iertarea pacatelor si pastrarea pravilelor bisericesti

 26. 16/03/2009 7:40 pm

  ma duda…
  numa femeile au orgasm?…sau nu stii ce e ala?…
  cum truda crezi ca ajung la femei…spermatozoizii…
  daca nu ai una bucata orgasm nu prea cred ca potzi lasa insarcinata nici o femeie…
  get e life si terminatzi ma cu prostiile astea…

 27. 16/03/2009 8:58 pm

  Parinte, va multumesc pentru lumina invataturilor Domnului transmisa noua. Eu va urmaresc de mai mult timp, si invataturile Dumneavoastra m-au ajutat mult in viata de zi cu zi.

  Sunt un necredincios, dar intamplarile de ieri incep sa ma faca sa imi schimb parerea despre existenta Lui. In timp ce-mi vrificam statisticile blogului, am realizat ca Fiara insasi m-a vizitat. Acum nu stiu ce sa fac, mi-e frica sa nu fiu sub influenta Celui caruia nu-I pronuntam numele…
  Puteti oare, cand va faceti mai bine, si cu voia Domnului, sa veniti sa-mi faceti si mie o slujba de izgonire a Diavolului de pe cele scrise? Promit ca vin mai des la Lumina Sfanta si daca trebuie, si platesc slujba.

  Diavolul a fost aici: http://ro.atheistblog.org/2009/03/diavolul-mi-a-vizitat-blogul/

  Doamne ajuta!
  –Vlad

  • Brother-Captain Davian Thule permalink
   16/03/2009 9:19 pm

   Bine ai venit fiule si binecuvantat sa fii!impartaseste si celorlalti sfanta invatatura a parintelui Daniil.Fii binecuvantat.Amin!

  • miamdatseama permalink
   16/03/2009 11:27 pm

   Arunca niste apa sfintita pe unitate…. da destula… vreo 2 litri…

   Sau pune mana pe furtun si fa-i o baie recitand „Tatal nostru”…

   • 17/03/2009 12:05 am

    Pai eu as arunca, sigur, numai ca serverul e in Statele Crestine Unite ale Americii si mi-e cam greu sa ajung pana acolo. Am sa ma rog la Dumnezeu sa ma duca pana acolo, sau sa ma ajute cu cineva de la suport tehnic care sa fie de acord cu o astfel de operatie.

 28. Sfantu Penis Miluitu permalink
  17/03/2009 12:14 pm

  Traiasca satana, caci fara el nu ati fi ajuns aici, fara sireteniile lui preotii nu ar fi facut atatia bani, acuma serios cat pula mea costa sa-mi gasesc in pula mea o parorhie. Doamne miluiestene

  • sfantasilvialaguraslobozita permalink
   17/03/2009 3:09 pm

   Fericite Sfant Penis, o parohie la oras incepe biding price-ul cu 40k euro, la tara (paradoxal ca acolo lumea e mai indoctrinabila) costa 20k euro.
   Binenteles depinde de cartier si starea bisericii, 40k euro e cel mai jos bid. Pt contact poti intreba de arhimandritul vreunei mitropolii, insa la el ajungi dupa ce termini licenta la teologie, vb cu „profesorul de licenta” despre subiect…de fapt iti zice deschis la sfarsit, la adunare treaba.

 29. 17/03/2009 12:21 pm

  „Dumnezeu însuşi dă putere spermatozoizilor, împingându-i spre ovul şi arătându-i calea dreaptă celui mai bun dintre ei.”
  Daaa,eventual are si un joystick cu care ghideaza spermatozoidu…Care ajunge primu face high-score.

 30. Laurentiu permalink
  17/03/2009 2:24 pm

  Parinte, unde esti? In fiecare zi intru pe sfantul site sa imi caut indrumare. Ti-am scris si mail, astept cu interes sa te scot la o molifta. Sper ca nu ai luat vreun virus satanist… daca da, gasesti tratament in noul Manual creationist de Biologie, pagina 32, la capitolul „Despre viroze”:

  „Fereşte-te de viroze prin:
  (…)
  – trăirea conform valorilor morale divine: comportament, atitudini, motivaţii etc. izvorâte din legile şi poruncile divine”.

  http://www.secularhumanism.ro/index.php/lang-ro/comunicate-de-presa/71-comunicat-manuale-creationiste-de-biologie

 31. 1morning permalink
  17/03/2009 4:19 pm

  Stimati credinciosi ce parere aveti de fenomenul descris mai jos? http://amsterdaminromana.wordpress.com/2009/03/17/stimulat-de-criza-economica-chipul-lui-iisus-apare-pe-perna-de-sezut-a-preotului/

  • 17/03/2009 10:26 pm

   E cam urat cu un nas mare si carn. :X

   • 1morning permalink
    17/03/2009 10:38 pm

    Hahah mie mi se pare ca face cu ochiul;)

 32. 17/03/2009 4:59 pm

  Hahaha, dar asta e un subiect demn de site-ul ghicitorului in fund!

 33. 17/03/2009 7:12 pm

  In cartea lui Umberto Eco, „Numele trandafirului”, ideea centrala si leit-motivul crimelor din abatie este pastrarea secretului asupra existentei unei carti a lui Aristotel, despre ras. Cel ce infaptuia crimele dorea ceea ce si parintele titular al acestui blog vrea sa inoculeze: placerile „artificiale”, ce nu provin din chestii religioase, deci chiar si cele umoristice, nu sunt pe placul lui Dumnezeu. Nu vreau sa imi exprim parerea vis-a-vis de acest subiect, doream doar sa atrag atentia asupra paralelei ideologice.

  • 1morning permalink
   17/03/2009 7:36 pm

   Da, faina carte. Sunt curioasa ce s-ar intampla insa daca cineva s-ar apuca sa rada la vederea pernutei pe care fundul preotului a modelat-o precum chipul lui Iisus de fata cu toti credinciosii din biserica aia? (vezi link-ul mai sus.)Eu as rade ca si acum dar ei se pocaiesc un pic pana-si aduc aminte de criza.

 34. 17/03/2009 8:48 pm

  Asta e numai mana diavolului

 35. Cuviosul Malarie permalink
  18/03/2009 10:27 am

  Sfintite Daniel, nadajduiesc ca n-ai dat ortu popii si nici n-ai dezertat din Armata lui Hristos ca un bicisnic ca sa te refugiezi sub pardesiul lui Darwin sau al altor pacatosi ca el. Aduna-ti oasele alea batrane macinate de matanii si slabite de post si hai de mai povatuieste-ne oleaca, ca-ti ducem dorul.

  Preacinstitului Daniel, sanatate si har intru Domnul.

 36. bogdanosaurus permalink
  18/03/2009 3:10 pm

  exact chestia asta e scrisa si pe http://www.amagad.wordpress.com doar ca e vorba despre alt lucru si nu are legatura cu nimic din ce scrie aici…oricum asemanarea e izbitoare!

 37. 18/03/2009 4:08 pm

  Adevaratul chip nu este aici, ci acolo: http://ghicitorinfund.blogspot.com/2009/03/isus-din-fund.html

  • 1morning permalink
   18/03/2009 6:11 pm

   Dupa razboi multi ghicitori se-arata:)) Mi se pare ca ai cazut in pacatul plagiatului fiule. Stirea e publica nu-i bai. Ma bucur ca ma citesti.

   • 18/03/2009 6:17 pm

    Doamne-iarta-ma, cum sa cad in pacatul plagiatului! Daca citeati cu atentie, sub perna se ascunde sursa (dvs.)!

    Astept o retractare degraba, spre a-mi repera onoarea!

    • 1morning permalink
     18/03/2009 6:26 pm

     Hahah fantastic, acum sper ca nu astepti sa-mi pun cenusa virtuala pe cap:) (oricum contextul meu era altul)

 38. waszlaw permalink
  18/03/2009 4:24 pm

  atata prostie nu am mai vazut in viata mea, oameni in necunostinta de cauza isi dau cu parerea cand vine vorba de credinta ( si ma refer aici la toti falsii credinciosi, astia de au ceva cu orgasmu’)- bre, pana sa iesi in fata si sa dai lectii de moralitate tree sa citesti una alta, incepi cu biblia, apoi cu niste apocrife si in final poate unii de prin primele secole ale crestinismului, aia de au definit religia, gen Origene,Clement Alexandrinul,Ioan Gura de Aur! Daca nu ai citit(ceea ce este evident) nu iti da cu parerea. Nu denatura credinta! Daniil Pravoslavnic nu doar ca e fariseu dar bag mana in foc ca e rupt de beat la orice ora! hai, aveti grija, io pana una alta ma amuz de fac pe mine de fiecare data cand trec pe aici.

  • alexandra permalink
   19/03/2009 2:27 am

   Credinta e ceva bun. Religia e ceva diferit, un mijloc de manipulare si robire psihica.
   A nu se face confuzie intre cele 2 definitii.

 39. waszlaw permalink
  18/03/2009 4:27 pm

  iar in final, daca sunt scuzat ca postez unu dupa altu’ doua comentarii, ce treaba are ma Dumnezeu cu orgasmu’ meu?

  • solo yo permalink
   18/03/2009 4:43 pm

   citeste mai bine fiule, invataturile sfantului parinte daniil si poate vei intelege,lumina sfanta poate te va lumina. amin+

  • 19/03/2009 12:56 am

   Draga waszlaw, du-te si culca-te. Nu il mai lua pe Sfantul Parinte Daniil in deradere pentru ca se pare ca intelectul tau nu poate patrunde intelepciunea invataturilor lui.

   (Mai pe scurt, tu chiar esti asa de incuiat incat nu poti realiza ca Parintele Daniil este o persoana care poate accepta religia, dar nu preotii? Ca scopul blogului nu este sa raspandeasca invatatura crestin ortodoxa, ci sa arate cusururile preotimii si falsitatea, aroganta si stupiditatea invataturilor lor (sau a marii lor majoritati)?)

   In concluzie, du-te cu Domnu’!

   • Void permalink
    20/03/2009 1:59 am

    Blogul asta e facut la caterinca, imbecilule =))))) patetic

  • amagad permalink
   19/03/2009 4:21 am

   @waszlaw : Frate, scuza-ma, dar daca nu te-ai prins despre ce e vorba in blogul asta, lasa-ne, pleaca, du-te in alta parte, stai pe gsp.ro sau playboy.com si aia e. Mersi mult de intelegere

   • bogdanosaurus permalink
    19/03/2009 2:45 pm

    Esti un filistin ma ma amagade….

 40. 18/03/2009 5:07 pm

  In numele sfantului Dumnezeu al lui Isaac si Avraam , tie iti vorbesc fiule, waszlaw. Intoarce-te din drumul tau spre necredinta si infumurare caci acesta te va duce in pierzanie. Pace in suflet si binecuvantare eterna.

 41. 19/03/2009 12:00 pm

  Astazi, cu incepere de la ora 13:00, are loc o mica manifestatie in fata ministerului educatiei, pentru a-i multumi pentru scoaterea evolutionismului din programa de biologie, pentru ca ne fereste de satanicul Nietzsche scotandu-l din programa de filosofie, si pentru scoaterea logicii din programa de real, ca sa fereasca elevii de pagana gandire critica. Parinte, daca vrei sa vii sa multumesti Sfintei Ecaterina, te asteptam! Si daca mai sunt si alti preacuviosi care vor sa se alature, sunt bineveniti!

  • 1morning permalink
   19/03/2009 6:13 pm

   Daca as fi in Bucuresti as veni cu placere..ma intreb daca au pus ceva in loc? Liber pentru generatia „idiocracy”…

 42. Pavnutie de la Muntele Venus permalink
  19/03/2009 9:51 pm

  Preacucernici frati marturisitori ai dreptei credinte ortodoxe, smeritul Pavnutie de la Muntele Venus va imbratiseaza pe toti cu sfanta dragoste crestineasca. Cugetul meu salta de bucurie cand vede vorbele intelepte izvorate din preasfintele buze ale preacuviosului Daniil.
  Vegheati caci diavolul cel de amiaza zi se infrupta din sufletele celor ce nu vegheaza si nu tin post si rugaciune pentru a scapa de el. Calugarii de la Muntele Venus sunt uniti in cuget cu preacuviosul Daniil si, avand spada dreptatii in maini, va indeamna sa porniti nemijlocit pe drumul nepatimirii dupa cum ne invata sfantul Evagrie din Pont. Oasele mele se tulbura atunci cand aud ca mai sunt oameni care cred ca orgasmul este un lucru bun, cand, de fapt, nu face altceva decat sa vatameze sufletele neintarite pe calea curatiei si a nepatimirii. Omului nu-i este ingaduit nici macar sa manance la aceeasi masa cu femeia, caci aceasta este necurata. Madularele barbatului sunt mult prea sfinte pentru a atinge necuratia unei femei. Uitati dara de gandul cel pamantesc al pacatului si porniti pe calea nepatimirii, caci atunci cand barbatii nu se vor mai atinge de femei, asa cum se cuvine sa fie, Dumnezeu va fi milostiv si se vor naste prunci din oua, dar doar de parte barbateasca.

 43. Scund Deloc Prea Sfintitul si Nu Prea Fericitul Pacatos Desantat permalink
  20/03/2009 1:20 am

  O,Sfinte Parinte Daniil Pravoslvanic, arata-mi calea catre smerenie si intelepciune intru credinta caci am pacatuit.Am cautat desfatare trupeasca alaturi de carcase moarte de vaci in timp ce ma sodomizam anal cu castraveti unsi cu Margarina Delma(aroma de sunca)!!!
  Am fost slab de duh si m-am lasat pacalit de Ghiavol si de dorinta trupeasca!!
  Daca stii cum as putea sa ma mantuiesc ca sa ajung in Rai te rog arata-mi-te in vis sau scrie-mi un mail la : vand_borhot_10leipekg@ciorogarladinvale.ro
  Fie ca Sf.Lumina sa te calauzeasca in viata pentru a ne aduce pe noi pacatosii la calea cea dreapta!!!

 44. Void permalink
  20/03/2009 1:57 am

  wow.. va dati seama k la kt d idioata e rasa asta umana, cativa imbecili tot o s s gaseasca s admire caterinca asta si s o ia d buna? :)) tot felul d pocaiti imbecili kre nici makr nu st atat d sfinti p kt s presupune 😛

 45. Arhiepiscopul tuturor permalink
  20/03/2009 10:21 am

  Ma uit de ceva vreme pe blogul calugarului Daniil, care este oita noastra, a BOR. Impreuna cu un sobor de inalti preoti, toti sub obladuirea mea arhiepiscopala, am hotarat sa facem o slujba de taina in seara de Inviere pentru cuviosul care a avut curajul sa indrepte mintile smintite ale tineretului din ziua de azi, tineret care traieste in pacat capital si care au uitat calea spre Biserica(la propriu).

  Personal o sa dau un mail si spre Papa ca sa vada ca intr-adevar noi suntem credinta adevarata, si catolicii lui nu sunt in stare de asemenea realizari.

  Parinte continua cu intelepciunile cele drepte si eu personal iti voi asigura un loc de-a dreapta Tatalui si de-a stanga Fiului si cu un pas in fata Sfantului Duh.
  Pe necredinciosii care intra si fac comentarii desfranate si necurate, te rog sa-i aduci la mine sa le citim un pomelnic de maslu in beciurile preacurate ale parohiei.

  Ele i soni mas

 46. Saya permalink
  20/03/2009 2:15 pm

  daca orgasmul nu exista, atunci eu ce dracu simt cand….Nu cand fac sex si pacatuiesc, ca atunci nu se intampla, doar rar!

 47. 20/03/2009 2:41 pm

  @ Cuviosul Onanie de la Malahit cu citat: „si i-a ingaduit lui sa-si frece madularul, luandu-l dupa aceea la Sine” asa si ce a mai facut cu el dupa ce l-a luat? Ilumineaza maestre.
  Si pentru Preacaricitul Daniil sunteti intr-o profunda oroare tehnica, orgasmul nu presupune ejaculare. Ca sa fie mai lesne de inteles puteti sa le comparati cu tamaia si agiasma, lucruri diferite. Studiati, studiati, studiati …

  • Cuviosul Onanie de la Malahit permalink
   21/03/2009 11:05 am

   Iubite frate întru Hristos Danutz, sănătate.
   Drept este să cauţi luminare la cei mai înaintaţi decât tine pe calea desăvârşirii. Căci spune sfântul Ioan Scărarul : „Nu căuta a te ridica pe tine trăgându-te de păr, ca să nu cazi în păcatul mândriei, ci întinde mâna ta cu smerenie către cei aflaţi mai sus pe Scara Raiului şi apucă-i de ce vei putea, înălţându-te astfel. Iar dacă îi vei apuca pe ei de mădularul bărbătesc, adu-le mulţumire şi prinos scuturându-l de câteva ori înainte de a te căţăra pe el ca pe o frânghie, ca să fii plăcut înaintea Domnului şi a sfinţilor”.
   Acestea fiind zise, frate Danutz, cu tristeţe mare în suflet îţi mărturisesc că n-am nici cea mai mică idee cum să-ţi răspund. Nu pot decât bănui că Domnul l-a aşezat pe Onan în rai în rândul drepţilor şi i-a dăruit lui un ceaslov lucios cu icoane pe care buna cuviinţă mă împiedică să le zugrăvesc mai amănunţit, ca să-l ajute la malahie. Dar acestea nu sunt decât firave speculaţii, frate Danutz. Eu nu te pot sfătui decât să săvârşeşti fără greş, în fiecare zi de la Domnul, faptele cele plăcute Lui pe care le-am pomenit în comentariul precedent, şi fii încredinţat că Domnul va răspunde credinţei tale.
   Cu dragoste creştinească şi smerenie,
   Cuviosul Onanie de la Malahit

   • 21/03/2009 12:33 pm

    Cu dragoste tare nu stiu de ce iti bati neuronul cautand calea apucata de Onan, nu despre asta era intrebarea maestre. Si un sincer ptiu in ochiul tau al bun, zici ca esti fratele meu si n-ai sarit sa ma aperi cand m-am batut cu anumiti cetateni minoritari. Rusine frate, rusine.

    • Cuviosul Onanie de la Malahit permalink
     21/03/2009 7:39 pm

     Fiule, dacă te-ai fi rugat Domnului să-ţi deie măcar o zecime din înţelepciunea lui Solomon, ai fi înţeles din spusele mele de mai sus că nu-mi bat neuronul, ci un cu totul alt mădular. Cât despre cetăţenii minoritari, eu, ca frate al tău întru Hristos, am poruncă de la Domnul să te apăr de diavol şi ispite. De cetăţeni minoritari te aperi singur dacă ai trebuinţă, iar de prostie bag seama că nu te apără nimeni.
     Cu dragoste frăţească,
     Cuviosul Onanie de la Malahit

 48. 20/03/2009 4:59 pm

  Nu mai insistaţi, l-a trăznit Dumnezeu. Ori căţaua…

 49. 21/03/2009 12:24 am

  Vreti sa vedeti cum arata un tanar in momentul orgasmului?

  Intrati pe acest link : http://il-stiti-voi.hi5.com

  Evident, orgasmul are loc in iad 🙂

 50. razvan permalink
  21/03/2009 7:22 am

  doamne …. e o intreaga lume pe net impotriva bisericii …

 51. 21/03/2009 11:24 am

  arhi e in blogroll la drumul spre iad :))))

 52. dumnezeul vostru a murit permalink
  21/03/2009 1:32 pm

  fratilor, m-am abonat la commenturile de pe blogul asta da stiti de ce? SA RAD HAH HA HAH! ma distrez mai bine ca pe siturile cu bancuri, e inimaginabil ce scriu sfintii astia aici, idiotenie dupa idiotenie.

  @Pavnutie de la Muntele Venus: ::Omului nu-i este ingaduit nici macar sa manance la aceeasi masa cu femeia, caci aceasta este necurata. Madularele barbatului sunt mult prea sfinte pentru a atinge necuratia unei femei.:: da tu cum esti??? ca doar din maica-ta ai iesit, si de la tzatza ei ai supt lapte spurcat:D)

  ::caci atunci cand barbatii nu se vor mai atinge de femei, asa cum se cuvine sa fie, Dumnezeu va fi milostiv si se vor naste prunci din oua, dar doar de parte barbateasca.:: si cine o sa faca ouale? ca de clocit presupun ca o sa le clocesti tu:))))

  -freaca-ti madularul:) cu gandul la isus
  -pune-ti samanta in borcan ca sa o ia duhurile
  -adam o privea pe eva cu scarba ( eva a fost facuta din coasta barbatului, de dumnezeu, ca ajutor pt el, presupun ca tare se bucura cel de sus cand il vedea pe sfantu adam cum isi trata femeia cu scarba murmurand de ce doamne mi-ai dat-o pe scarba asta ia-o ca ma spurca:).

  @Cuviosul Onanie de la Malahit: ::i-a dăruit lui un ceaslov lucios cu icoane pe care buna cuviinţă mă împiedică să le zugrăvesc mai amănunţit, ca să-l ajute la malahie:: de ce te impiedica buna cuviinta sa le zugravesti?:) ca doara sunt icoane in ceaslovul ala neaparat lucios, in prealuminosul rai…sau poate or fi icoane porno si de aia ti-e jena sa le zugravesti?

  aaa, am niste vorbe pt sfintii popi care cer sa ne deschidem portofelele: vindeti tot ce aveti, dati la saraci, apoi urmati-l pe isus. cand o sa vad un preot ortodox imbracat ca isus predicand in strada multimilor si mancand paine si apa o sa ma pocaiesc si eu; nu de alta dar eu sunt mai sarac si mi-e jena sa stau cu hainele mele modeste langa preafericitii imbracati in aur ce ne indeamna sa ne dam ultimii banuti bisericii; insa se pare ca nu e cazul, mai trebuie sa astept vreo 666 de vieti pana sa se intample asta:D

  ps. va rog sa-mi cititi un pomelnic de maslu, ca sa ma curatiti. si mie si sfintei surori ce a trecut pe langa catedrala din timisoara azi-dimineata, si-a facut 3 perechi de cruci, a murmurat o rugaciune mica apoi a inceput sa-l injure si sa-l blesteme si sa-l spurce pe un olog ce i-a cerut un leu pt copii.

  • Cuviosul Onanie de la Malahit permalink
   21/03/2009 7:34 pm

   Pocăieşte-te, smintitule, înainte de dreapta judecată, şi roagă-te de sfinţii părinţi să-ţi ierte rătăcirea, ca să nu putrezească oasele tale în iad, şi ca să nu fii dat diavolilor care să săvârşească malahia asupra ta cu ghiarele şi cu dinţii. Să fii anaftemii, ptiu!

 53. 21/03/2009 1:51 pm

  tu vrei sa ne povestesti bancu’ sau cum?

 54. Pavnutie de la Muntele Venus permalink
  21/03/2009 7:43 pm

  Dupa cum spune si cuviosul Onanie, pocainta este singura pentru sufletul tau cufundat in intunericul pacatului. Plangerea si scrasnirea dintilor te asteapta!

 55. 21/03/2009 8:31 pm

  Multi dintre slujitorii astia lu Dumnezeu de pe acest thread, au grave probleme… de diferite ordine…Voi cred ca il vedeti pe Dumnezeu in vaca…=))mah mai ganditi si pe urma cascati gura, daca Dumnezeu ar fi dupa cum il descrieti voi, atunci s-ar alege praful de noi..:))

  Atiatia preoti pe aici, spuneti si voi numele de parohii unde slujiti…sa va fac cate o vizita:)

  • raluca permalink
   21/03/2009 10:20 pm

   Preafericitul Parinte Daniil slujeste pe bunul nostru Tata Ceresc, in schitul Craiului.
   Cine doreste sa discute personal cu luminatia sa, se poate inscrie pe lista de asteptare, de la intrarea schitului.
   Domnu’ sa va aiba in paza, Amin +

 56. Nimeni.... permalink
  22/03/2009 9:48 am

  Bai frate, tu chiar esti prost ??!! (ma adresez preailuminatului care a scris tampenia asta de articol). Cat de idiot si incuiat trebuie sa fii ca in 2009 sa mai crezi in D-zeu si toate povestile astea de adormit copiii cu rugaciuni, fecioare si minuni nemaivazute ? Il las pe mult regretatul George Carlin sa iti arate ce esti: (sper ca stii engleza)

  „Think about it: Religion has actually convinced people that there’s an invisible man, living in the sky, who watches everything you do, every minute of every day. And that invisible man has a special list of 10 things he does not want you to do. And if you do any of these 10 things, he has a special place full of fire and torture and anguish where he’ll send you to burn and choke and scream and cry for ever and ever till the end of time…… But he loves you. He loves you and he needs money ! He always needs money ! He’s all powerful, all knowing and all wise. Somehow, just can’t handle money ! Religion takes in billions of dollars, they pay no taxes, and they always need a little more. Now, you talk about a good bullshit story. Holy shit !”

  La naiba cu toate rahaturile astea, eu m-am saturat. Peste tot sunt doar idei tampite impuse de religie si oamenii, ca tine, prosti, incuiati si care au doar sfert de neuron, le asculta si urmeaza, crezand dupa viata asta mai exista o alta. Pe ce lume traiesti ?? Sunt doar niste tampiti care au invatat sa manipuleze oamenii si care le impune nspe mii de concepte tampite inca de mici copii (cand nu ai constiinta necesara sa filtrezi asa ceva), apoi se joaca cu ele. De ce ? Ca sa tii oamenii in frica si in umilire.

  Ma pis pe voi cacati ce sunteti. Voi, cei care puneti botul la inventiile astea, sunteti cei care trageti lumea asta in jos.

  PS: De obicei nu folosesc un astfel de limbaj (de altfel, e prima oara cand scriu asa ceva pe un site), dar am o alergie foarte severa cand vine vorba de concentratii mari de prostie pura si ignoranta.

  MURITI MAH !!!!!!!!

  • 22/03/2009 5:35 pm

   Da’ la posibilitatea ca e un pamflet te-ai gandit ? Ia mai citeste, ai sa vezi ca pe langa prefericitul Daniil mai predica niscai comentatori cum ar fi Sf. Onanie, Pavnutie de la Muntele Venus, Sfanta Silvia Gura Slobozita, Precuviosul Gresie, Cuviosul Malarie. Si sigla scrie destul de mare, LOL.

 57. 22/03/2009 10:35 am

  Parinte Daniil, mai traiesti?

 58. Arhiepiscopul tuturor permalink
  22/03/2009 10:57 am

  PT „NIMENI”
  Maslu si pocainta nefericitule. O sa arzi in flacarile iadului pentru vorbele tale.
  Vino cu cateva sute de euro la Mitropolie si sa speram ca mai putem repara ceva la sufletul tau cel intunecat si necredincios.Fara bani sa nu vii ca nu are rost.

  Fericiti cei saraci cu duhul ca a lor va fi Imparatia Cerurilor

 59. Nimeni.... permalink
  22/03/2009 12:21 pm

  M-a pus naiba sa citesc ce mi-ai scris…. acum nu ma mai pot opri din ras.

  RELIGIA E CEL MAI PROST LUCRU CE S-A INTAMPLAT VREODATA UMANITATII !!!

  • raluca permalink
   22/03/2009 12:35 pm

   Robul Domnului, fii binecuvantat!
   Cei ce duc cuvantul Domnului in desert, mare pacat fac, si se departeaza de calea cea dreapta si erecta.
   Ca sa-ti demonstrez ca puterea Tatalui Ceresc e mare, uita-te la aceste filmari, de la Iasi, unde a avut loc o minune : a curs mir nepamantean din sfinte moaste:
   http://moldovamare.wordpress.com/

 60. 22/03/2009 3:06 pm

  gresesti, atunci cu tine cum ar ramane?

 61. 22/03/2009 5:10 pm

  gata, asta a fost tot? ai fost celebru 2 saptamani si apoi te-ai stins? consider ca e normal sa pastrezi la un nivel, daca tot ai ajuns acolo. au trecut 9 zile de la ultimul articol. stii ce se intampla cu un blog care nu a mai fost updat-at de 7 zile? se numeste blog inactiv.

 62. Pavnutie de la Muntele Venus permalink
  22/03/2009 7:03 pm

  @ Dr.Parazitu

  Fii ratacitori care doresc sa regaseasca drumul catre Domnul ma pot gasi cufundat in post si rugaciune la sfanta manastire ortodoxa de la Muntele Venus und cuviosi calugari se raoga dinaintea Domnului sa nu va socoteasca voua, fiilor, pacatele tineretii. Fiti bineveniti in lacasurile manastirii noastre, dar nu uitati ca ne aflam in mijocul postului celui mare si prin urmare tot ce mancam nu sunt decat ierburi amare pentru a ne cuarti trupul de toate zvarcolirile diavolicesti si pentru a ne putea inalta sufletul spre Dumnezeu. Veniti dara, numaidecat, si postiti alaturi de noi pentru iertarea pacatelor.

 63. 22/03/2009 11:02 pm

  Sunt si eu tinar ca si voi dar nu imi vine sa cred ca vad ochilor, o adevarata blasfemie. Fratilor in ce lume traiti, nu aveti ce face si v-ati apucat sa va faceti blog. Va inteleg dorinta sa fiti cititi, sa fiti bagati in seama … cand va veti da seama de ce ati facut va fi prea tarziu. Nu reprezentati nimic. Dati in ceva sfant crezand ca asa va veti face remarcati. Va fi prea tarziu cand veti realiza ! Sa fiti sanatosi !

  • 23/03/2009 5:31 pm

   Adevăr grăieşti, fiule Georgică, pui de luptător cu balaurul. Numai hulă şi blasfemie pe aceste păcătoase cyber-meleaguri. Dă tu celor care L-au uitat pre Domnul şi rătăcesc prin prejmuri exemple pravoslavnice, care să le închidă gura. De altfel, un mare creştin, Nae Ionescu, spunea că exemplele sunt date pentru proşti, ca să priceapă ideea. Uite cîteva recente, pentru care nu trebuie să sap adînc în sfînta-mi minte:

   – Întîi-Stătătorul Bisericii Surori Romano-Catolice, Benedict al XVI-lea, care spune că prezervativele dăunează mai degrabă combaterii SIDA, decît să o ajute – asta pe un continent unde trăiesc 23 de milioane de seropozitiv şi unde 1,5 milioane de oameni ajung mai repede la Dumnezeu, prin bunăvoinţa cuviosului SIDA. Contactată de presă pentru o reacţie, Cuvioasa Patriarhie a Sfintei Noastre Biserici Ortodoxe naţionale confirmă părerea papistaşilor fraţi: cu SIDA se luptă în primul rînd prin abstinenţă, nu prin educaţie.

   – Că veni vorba de educaţie, un alt exemplu – obligativitatea orelor de religie în învătămîntul preuniversitar, unde, pentru că majoritatea covîrşitoare e ortodoxă, se învaţă dreapta credinţă, alte confesiuni fiind nedrepte şi, implicit, hulite. Amin!

   – Guvernul României, care încă se pretinde stat de drept, ţine sfînta noastră biserică bugetară, pe banul contribuabilului, făcînd astfel dreptate pentru toţi cetăţenii care ar avea obiecţii faţă de plata concediilor angajaţilor BOR, investirea în sfînta Catedrală a Mîntuirii Neamului etc.

   – Politicianul român, care încă se mai pretinde european (Doamne, apără şi păzeşte!), şi care îşi arată adevăratele aptitudini şi versatilităţi cînd vine vorba de cuviosul sluj la biserică (bani, scutiri de taxe, închis ochii la tăiat păduri, bani de la buget, etc etc.)

   – Că-mi amintii, fraţii noştri întru drepta credinţă elini de la sfîntul Munte Athos, care dau dovadă de mare cuvioşenie apărînd un confrate rătăcit pe calea pedofiliei şi abuzului sexual asupra băieţeilor cerînd imunitate în faţa legii terestre pentru cler. Grecia nici nu mai are pretenţia unui stat laic de drept.

   – Sfînta noastră Biserică, hărţuită şi martirizată de Satanele de la CNSAS, care, sub ascultarea Satanei Istorie şi a ucenicului său Justiţie, au îndrăznit să spună, timid, care sfîntă faţă preoţească a dat pravilă la statul comunist.

   – Nu în ultimul rînd, corpus-ul nostru naţional, românii, un neam ales de Dumnezeu pentru adînca-i credinţă şi înţelegere a mesajului Cristic. Cel care încă înfige ţăruşi în trecute inimi olteneşti şi scoate Diavolul din om cu metode sado-maso în Vaslui, plămînul ortodoxiei moldoveneşti. Sau în nestrămutata convingere că o curăţire de păcate la mînăstiri de prin Ardeal e condiţionată de înconjuratul acesteia în genunchi, de trei ori. Sau marele nostru pelerinaj naţional la moaştele cuvioasei Parascheva, unde, de atîta smerenie şi cuvioşenie, Dumnezeu răsplăteşte pe românii credincioşi cu ce iubesc ei mai mult: mititeii, manelele şi călcatul în picioare la pomană la sarmale.

   Spune tu asta, cu vorba ta dulce, smintiţilor care opinează pe aici, pe tine te vor crede.

   Doamne, ajută mileniul III!
   Amin

 64. 22/03/2009 11:10 pm

  Acum trecem la un comentariu serios.
  Cand am citit acest blog m-am amuzat foarte tare. Cel mai tare m-am amuzat de faptul ca unii chiar au luat in serios cele scrise aici. Ma intreb, atunci, de ce s-a intamplat asta?

  Am si un raspuns:
  Deoarece cele scrise aici au un ton si un continut foarte asemanator cu invataturile unor „cuviosi” de la manastiri gen Tanacu. Prin urmare, pentru cititorii mai neavizati, mesajul acestui blog a fost asemuit, pe buna dreptate, cu invatatura habotnica a unor cuviosi care exista in realitate.

  • 23/03/2009 2:31 pm

   Amin!

  • 23/03/2009 2:34 pm

   Sa nu ramanem totusi cu ideea ca doar in spatiul ortodox exista astfel de invataturi antiumane si antilogice. In vizita recenta a Papei in Africa subsahariana, macinata de epidemia de SIDA, el a predicat impotriva folosirii prezervativului. Aceasta pozitie este criminala, in conditiile in care in unele tari (Botswana, Africa de Sud) procentul celor infectati cu HIV se apropie de 50%, iar Biserica Catolica are o influenta enorma. La fel cu pozitia anti-avort, a devenit celebru cazul excomunicarii din sanul bisericii catolice braziliene a unei fetite de 9 ani careia i s-a facut un avort dupa ce fusese violata de tatal vitreg (el nefiind excomunicat).

   • 23/03/2009 6:29 pm

    „La fel cu pozitia anti-avort, a devenit celebru cazul excomunicarii din sanul bisericii catolice braziliene a unei fetite de 9 ani careia i s-a facut un avort dupa ce fusese violata de tatal vitreg”

    OMG 😦 Ce inseamna inchizitie religioasa si idiotenie la nivel institutional.

 65. 23/03/2009 7:57 pm

  „Orgasmul nu există iar unirea trupească este făcută doar pentru naştere de prunci”

  rolul femeii in viata e sa care sperma din pat la baie.

 66. 24/03/2009 5:03 pm

  Printre scrierile minunate lasate de bunul meu bunic, parintele Delafrosie Suleanu Adrian, vad scrise urmatoarele:

  „Gandul curat e hrana sufletului. De aici incepe calatoria despre Domnu’.'”

  „Placerea trupului e smintirea mintii, pierderea controlului, si zbuciumul in pacat”

  „Rugaciunea si boala, sunt aripile catre Cer, singura cale de a ajunge la Tatal Nostru in Rai.”

 67. meta permalink
  24/03/2009 9:36 pm

  parintele a ramas fara inspiratie ca va d ca cu a mai scris de vreo saptamana nimic

 68. meta permalink
  24/03/2009 9:37 pm

  parintele a ramas fara inspiratie ca vad ca nu a mai scris de vreo saptamana nimic

 69. 25/03/2009 11:48 am

  Satana-n sutana suta si-arata…

  Oare ce s-a intamplat cu parintele de nu mai scrie? L-au prins mucenicii de la Noua Dreapta si l-au spanzurat cu sarma ghimpata de turla bisericii?

 70. bogdanosaurus permalink
  25/03/2009 3:12 pm

  sa fie oare masturbarea ochiul diavolului? http://www.amagad.wordpress.com -psihologul Mihaita Bogdanete raspunde acestei intrebari cu argumente stiintifice bine documentate!

 71. DrLyana permalink
  25/03/2009 4:28 pm

  Se pare ca faima face rau… Ai avut mai mult de 15 minute de glorie si acum te-ai retras… Pacat. Ca incepusem sa citesc si eu ce scrii. Sau a facut dreptate Cele De Sus? 😀

 72. radu permalink
  25/03/2009 9:49 pm

  Parinte ti-a afectat Satana calculatoarele si nu mai poti posta nimic?

 73. 25/03/2009 11:08 pm

  Ooh prea Sfintenia dumneavoastra, Constantin Daniil, de ce va feriti de Lumina Mea ? Pana acum am indexat 665 de pagini cu si despre cele scrise scrise de Dumneavoastra, mult prea blogoslovite parinte. Astept cu nedisimulata framantare viitoarele Voastre posturi.

  Google is watching and waiting, and watching again. Don’t be afraid my Son. Fight the Beast. Get past the Beast, get past 666 indexed pages.

 74. 25/03/2009 11:37 pm

  Pesemne ca Preacuviosul parinte s-a retras in desert pentru o perioada de asceza totala. Mananca doar ierburi amare, bea lapte de soia si se roaga neincetat pentru mantuirea noastra, a tuturor. Probabil preacuviosul nu si-a pierdut speranta si crede inca in apocatastaza.

 75. 26/03/2009 2:57 am

  wow ce de-a postari, fiecare are cate o versiune de zis. vad ca de pe 13 martie nu a mai aparut nimic, ca de orgasm ne-am saturat:))

 76. Scorpion permalink
  27/03/2009 11:48 am

  Parinte, vino de unde ai plecat si mai lumineaza-ne pre noi, necredinciosii, de ne apara de caderea in ispita numita sex.

 77. 27/03/2009 2:29 pm

  Parinte, ce faci, asteptam niste noutati.

 78. 28/03/2009 12:00 pm

  e incredibil cit de multi cititori NU SE PRIND CA BLOGUL E LA MISHTO…. cita prostie in Rominica. Dar Domnul m-a luminat sa vin sa va dau iertarea.Canon-cititi-l pe Carlos Cstaneda

 79. Andrei Cojea permalink
  01/04/2009 6:43 pm

  @geocyd, cand am vazut link-ul am crezut ca e vreo gluma, vre-un site porno (uite ce scrie: „[…]adolescenti-fete-minore-baieti-sex-oral-[…]”. Totusi, e de pe un site cu nume ortodox, asa ca urmatorul lucru care mi-a trecut prin cap e „O fi spart careva site-ul astora si acum se joaca”, asa ca am intrat de curiozitate. Cand am vazut ca nu e nimic porcos si ca e un site crestinesc vai de capul lui, m-am gandit ca iar o fi un articol despre „de ce este pacat sa iti pierzi virginitatea si puritatea inainte de noaptea nuntii”. Dupa ce l-am citit va pot spune: este un articol surprinzator de normal, cu exceptia semnelor de intrebare folosite aiurea, probabil dintr-un reflex crestin.

 80. 01/04/2009 7:56 pm

  Blasfemie sunteti niste smintiti,stergeti-va cu guma pocaintei in speranta ca El va asculta si nu ve-ti lua drumul incins al iadului

  • raluca permalink
   02/04/2009 1:03 am

   Frati si surori, trebuie sa fac o rectificare adanca, sa nu fie dezlegata nepotrivit taina iadului si drumul catre pierzanie.
   Drumul ratacirii de Bunul Tata Ceresc este dulce, Diavolul inspitindu-ne cu tot ce pare sa fie minunat.
   Un Sfant Parinte spunea:
   „Drumul spre pierzanie, este mai dulce decat nuca unsa cu sare, si mai dulce decat mierea pusa la murat.”
   Drumul spre Mantuire (care este defapt scopul vietii noastre pe Pamant) este amar, greu, dar la sfarsit, rasplata este viata vesnica, in fericire deplina, belsug si bunastare.

   Un Sfant Parinte spunea:
   „In Rai, sunt coruri de ingeri, care canta minunat la cimpoi si harpa, arcamat si sofoica. Mangaierea cantecelor este mai presus decat orice simtire a omului, mai erecta decat orice a cunoscut omul in viata sa.”

   Corurile de ingeri sunt dirijate de Sfanta Fecioara Maria Neinceputa, alaturi de Fiul ei, Iisus Hristos, cel plamadit prin taina, intr-o noapte mirobolanta, minune mare, fara de intelegere pentru noi, robii Pastorului din Cer.

   Fiti binecuvantati, frati si surori, in vecii vecilor, pururea si-n curulea, Amin+

  • 02/04/2009 3:59 pm

   @cuvantul: fiule, am ramas fara guma pocainte in in stocul parohiei, caci am fost rapus de-o boala miseleasca si nu m-am mai ocupat de aprovizionare. Fii bun si spune-mi de unde se cumpara la pret mai bun si cu cat avem voie s-o vindem mai departe enoriasilor, intru sfant profit.

 81. 03/04/2009 2:28 pm

  Sa ma ierte Dumnezeu daca exagerez dar hai sa fim sinceri,credeti ca Dumnezeu nu are ce face decat sa ne trimita in iad doar pentru un oral ,hai sa fim seriosi,un oral aduce fericire unui om,asta ar insemna ca omul nu trebuie sa fie fericit?Fitit fericiti oameni buni,pe pamant ,asta in limita bunului simt,ca pana aveti de tras in Rai ,mai e…

 82. 06/04/2009 7:14 pm

  dar despre ciclul menstrual cand ne explici invatatorule?

 83. 06/04/2009 7:16 pm

  sau Despre Counter Strike? :>

 84. 06/04/2009 9:20 pm

  • raluca permalink
   07/04/2009 3:32 pm

   Relatii intime pot avea doar persoanele care au savarsit Sfanta Taina a cununiei religioase.
   Si nici asa oricum, ci cu gand curat, implinind voia lui Dumnezeu, nasterea de prunci.
   Va puteti imagina doi crestini adevarati casatoriti care stau in bucatarie si fac mancare, apoi unuia i se aprind poftele, si ajung in dormitor, lasand mancarea pe foc? Eu una nu pot.

   • bluehipy permalink
    07/04/2009 3:48 pm

    imi pot imagina doi buni crestini cum stau in bucatarie si cand le vine si-o trag printre clatite in timp ce ea urla „dumnezeuleeeeee!”

    raluca … iti recomand o vizita la psihiatru … suferi pe de o parte de o lipsa acuta de imaginatie si pe de alta de o naivitate vecina cu imbecilismul, naivitate caracteristica „bunilor crestini”.

    Amin++

 85. 07/04/2009 5:56 pm

  sau de umor in ton cu Daniil pravulvoslavnic.

 86. Arhiepiscopul permalink
  08/04/2009 9:22 am

  Raluca, oita noastra, imi place cum gandesti si te felicit ca nu ai intrat in randul necredinciosilor care iau in deradere Sfintele Taine ale casatoriei.
  Spune-mi te rog…te intereseaza un loc de maicuta vicestareta la cea mai nepangarita manastire din Romania?…acolo unde toate maicutele sunt fecioare(pentru ca nici nu incape indoiala ca si tu esti)?

  Astept un raspuns pentru a demara actiunea

  • raluca permalink
   08/04/2009 11:35 am

   Mare bucurie am avut dupa ce am citit cuvintele Sfinteniei tale Arhiepiscopul. Multe nopti m-am gandit daca menirea mea este la o manastire, aproape de Domnu’. Citind din Sfintii Parintii despre acest lucru, am realizat ca se poate face doar daca ne cheama El spre aceasta directie; toate se aranjeaza la timpul potrivit, in chip misterios, de Bunul Tata Ceresc.
   Ca orice adevarata crestina, mi-am pastrat fecioria, asteptand jumatatea mea daruita de Domnu’ prin voia Sa, la timpul potrivit.

   Sfat pentru tinerele fete carora gandul le sminteste viata intru adevarata credinta:
   – roabele Domnului, daca gandul va da neliniste, va aprinde poftele trupesti, atunci in mare incercare sunteti. Trebuie sa va pastrati verticalitatea in fata Domnului, o clipa sa nu dati satisfactie Necuratului, gandind la aceste spurcaciuni.
   – cand poftele va incearca, ganditi-va usor la o icoana cu Mantuitorul, o icoana in care este infatisat in toata splendoarea sa, luminat frumos, cu mainile deschise, primindu-va in bratele lui.
   – daca reusiti sa faceti acest lucru, veti simti o liniste iar o stare de calm va cuprinde de la cap spre picioare.
   – pana la intalnirea persoanei potrivite, data de la Domnu’ de Sus, gandurile voastre trebuie sa se indrepte DOAR catre Iisus Hristos.
   – trairea adevarata se face intru Hristos, in el, prin el, cu el, sub el, pe el, in vecii vecilor, pentru eternitate, Amin +

   Doamne ajuta robii Tai, pre adevarata credinta si mangaiere a Ta! Amin +

 87. Birbal permalink
  08/04/2009 9:27 am

  Poate sunt fecioare in nas sau in urechi dar nu si prin alte orificii.

 88. 08/04/2009 1:59 pm

  Adevaruri mari graieste sfintia ta. E limpede lucru ca boala ce te-a scuturat, de la Satana trimisa, nu a avut ca rezultat decat intarirea credintei tale!

  Fericiti suntem noi oile astea ratacite – acum cand sfantul cioban a fost rapit miseleste – ca avem un astfel de indrumator.

  E binecunoscut faptul ca orgasmul nu este decat o unealta a Diavolului – ptiu!! – care ne-a amagit cu asta si la caderea din Rai. Dar noi bietii pacatosi uitam atat de des povetele bsericesti… Multumim tie ca ne mai readuci pe calea cea dreapta!

 89. PreaConsultant Patriarhal intru Probleme prea mari de Preacurvie permalink
  09/04/2009 11:40 pm

  Domnul Dumnezeul nostru si sf. Dan Puric Prostiitorul sa va ajute, sa va multumeasca si sa va satisfaca, iubiti enoriasi!
  Cu mare intristare iau aminte ca pe acest pios blog sfant de infierbantata rugaciune si indreptatoare povatuiala ortodoxa, multi pacatosi spurcaciosi la suflet s-au adunat si privesc la ist sfant blog si rad si iau in batjocura ceea ce sfinteniile voastre in-vecii-vecilor-amin se caznesc sa impartaseasca.

  Pentru aceea, ma invrednicesc a le da cateva sfaturi indreptatoare si de graba ajutatoare spre a ii salva de la pierzanie, crestineste, chiar daca ei nu vor.

  Drept cuvioasa urmare:
  Singurele fiinte la care au voie sa ravneasca fetele si baietii fara a se spurcaci inainte de casatorie sunt Iisus Hristos si Fecioara Maria, mama lui virgina. Fetele la Iisus Hristos iar baieteii la Fecioara Maria, ati inteles, nu invers -ptiu, doamne’iarta-ma si ma pazeste de poponarii Satanii!- .
  Ca sa le fac povara mai usoara, si sa nu mai fie tentati de necuratele ispite futatoresti, am inventat, implementat si sfintit un novator obiect de cult: Iisus Hristos si Fecioara Maria, de silicon, in marime naturala. Uitati de pupatul icoanelor reci de lemn, la care aveti voie numai in Sf. Dumineca si de sarbatori. Uitati de statul la coada la lins, in picioare, doar pentru a va petrece limba peste sfintele lemne deja prea-mozolite. Incercati, mult-iubitilor fii si fiice ale Domnului iar de comandati ambele sfintenii Dumnezeu va face reducere de pios pret!

  Tin sa graiesc aceea ca banii ce mi se cuvin pentru aceasta sfanta ajutorare mi se pot aduce intr-un cufar indestulator la Noua mea Parohie din Parcul Cismigiu, unde obisnuia sa fie dracescul loc de joaca pentru copii fara de Dumnezeu. Daca nu voi fi intru altar rugandu-ma pentru sufletele voastre inseamna ca sunt la cealalta Parohie, dar sa nu va fie teama. Lasati cufarul acolo, Domnul va sti ce sa faca cu sfintii bani.

  Parinte Daniil, mi-ai incantat sufletul atat de mult ca te-am trecut nu in Acatist, ci direct VesnicaPomenireRoll, si cu Duhul Tau.

 90. 13/04/2009 4:55 pm

  parinte,ce ai bre cu noi,ANAListii?

 91. 13/04/2009 5:00 pm

  de ce nu scrii ceva favorabil despre noi?
  Dumnezeu ne iubeste!

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat asta: